fbpx

Brf Stratos - Täby Park - inflytt 2023

Vackra hus med bästa läge i den nya stadsdelen

Intresseanmälan

Previous

Next

Täby Park - Brf Stratos - Viktor Hanson

Bilderna är digitalt framtagna. Med reservation för ändringar och fel.

Täby park är en helt ny stadsdel av nyproduktion där gröna miljöer, hållbara transporter och möten människor emellan prioriteras. Täby park binder också ihop centrala Täby på ett naturligt sätt. De som bor eller arbetar i stadsdelen får därför nära till service, kollektivtrafik, parker och torg. Här ska det vara enkelt att få ihop livspusslet, precis som det också ska vara enkelt att göra hållbara val i vardagen.  Täby park ligger nära Roslagsbanan och bussar. Med Roslagsbanan tar tågresan till Stockholm cirka 20 minuter. Det är också nära till badplats, friluftsgård, vandringsleder, skidspår och andra motionsspår samt bollplan.

Här ligger Täby Park (länk till Google Maps)

Intresseanmälan >>

150 fina och välplanerade nyproducerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan. Läget erbjuder alltså många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna, medan det på stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Våra nyproducerade bostadshus har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov.

Gör en intresseanmälan på den bostad du är intresserad av genom att klicka i listan nedan.

Fotografi från referensprojekt. Avvikelser kan förekomma i jämförelse med inredning i Brf Stratos.

Stilren komfort. Badrummet går i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp, med över- och underbelysning, samt kommod erbjuder lyxig förvaring i badrummet.

En duschhörna med invikbara dörrar av klarglas och profiler i krom maximerar funktion och rymd i badrummet. Spotlights i tak med dimmerfunktion ger dessutom badrummet det lilla extra.

Vill ni fördjupa er i inredningsvalen? Följ länken till vår visningslägenhet.

nyproduktion täby, täby park, nyproducerad bostad

Fotografi från referensprojekt. Avvikelser kan förekomma i jämförelse med inredning i Brf Stratos.

Hemmets mittpunkt. Köket är klassiskt med släta vita luckor i kombination med detaljer i rostfritt stål. Helintegrerad diskmaskin och underlimmad diskho gör att köket smälter väl in i öppen planlösning och förstärker den moderna känslan. Vitvaror är vita som original men kostnadsfritt erbjuds vitvaror i rostfritt stål. Med andra ord – du väljer själv det du önskar!

Spotlights under väggskåp med dimmerfunktion ger ljus för stunder som kräver bra belysning och stunder då en dämpad belysning känns mer rätt. Möjligheten att anpassa inredningen är bara en av många fördelar med att köpa nyproduktion i Täby park.

Vill ni fördjupa er i inredningsvalen? Följ länken till vår visningslägenhet.

Faktaruta 1

Mäklare Mobil: Pernilla Darin 0733-30 90 62, Andre Garemani 0707-17 81 78

Mäklares e-post: pernilla.darin@husmanhagberg.se;  andre.garemani@husmanhagberg.se

Faktaruta 1

Projektnamn: Brf Stratos

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Boyta: 1-5 Rok, boyta enligt respektive bofaktaritning

Byggstart: 2021

Kommun: Täby

Faktaruta 1

Status: Pågående försäljning

Bebyggelsetyp: Flerbostadshus – 150 lägenheter

Arkitekt: Arkitema Architects

Inflyttning: Från 2023

Säljs genom: HusmanHagberg Täby

Stabil byggherre. Viktor Hanson startade upp sin verksamhet i Stockholm i början av förra seklet och skrev sitt första kontakt samma dag som första världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har vi sedan byggt och renoverat en mängd bostads- och kontorshus. Byggnadsfirman Viktor Hanson är idag en etablerad bostads- utvecklare och byggnadsentreprenör som utvecklar nyproduktion och bidrar till en levande och hållbar stad.