fbpx

Säljstart: 2023-05-11 Riksbyggen Brf Sjöparken, Gällivare

Säljstart: 2023-05-11 Riksbyggen Brf Sjöparken, Gällivare
rebla
Nyproduktion Gällivare, Nyproduktion Norrbottens län

Nyproduktion Gällivare. I Brf Sjöparken bor du centralt med närhet till parkområde, friluftsaktiviteter och service. Det blir ljusa och fina bostadsrätter med inglasade balkonger.

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan.

OM LÄGENHETERNA

Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kan vi erbjuda insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken vill vi installera solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi.

Bostäderna ska vi utrusta med inglasade balkonger och kvalitativ inredning där grundstandarden är god. Och för den som önskar sätta sin egen prägel kommer vi att erbjuda fina tillvalsmöjligheter.

De två husen ramar på ett trevligt sätt in den grönskande innergården där det finns ytor för lek och umgänge. Vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna och ta hänsyn till insyn samt solläge på balkongerna och kommer därför placera samtliga balkonger mot innergården i söder respektive väster. Självklart vill vi också planera för en gemensamhetslokal med bastu. Vi har nämligen lyssnat av marknaden och vet att många Gällivarebor värdesätter ett varmt bastubad väldigt högt.

Parkeringsmöjlighet med carportar kommer att finnas intill husen.

DETALJERNA SOM GÖR DITT HEM

Att trivas i sin bostad handlar inte bara om en enda sak. Det handlar om små detaljer som tillsammans gör ditt hem. I vårt planerade bostadsrättsprojekt Brf Sjöparken kommer vi lägga stor vikt vid inredningen och ha omtanke i varje liten detalj.

Lägenheterna kommer att ha en hög standard, det blir klassiskt och stilrent för att utgöra en bra bas och passa till de flesta inredningsstilar.
Köken kommer vi att utrusta med kvalitativa snickerier och med bekvämligheter som induktionshäll och diskmaskin.
De helkaklade badrummen ska vi förse med bland annat med tvättutrustning, spegelskåp och vikbara duschväggar.

MED FRILUFTSLIV OCH AKTIVITETER RUNT KNUTEN

I Brf Sjöparken finns goda möjligheter för ett aktivt och välmående liv. Här kommer du att bo omgiven av caféer, restauranger, evenemang och aktiviteter samtidigt som du har närhet till natursköna områden där du kan kraftsamla och puls omvandlas till paus.

Direkt nordost om området ligger en is- och evenemangsarena samt ett nytt parkområde med aktiviteter, lek, och rekreation för alla åldrar. Platsen kallas Sjöparken och här finns bland annat en skatepark, utegym, grillkåta, aktivitetspark, multisportplan/isbana och pulkbacke.

På kort promenadavstånd ligger även mysiga fik och restauranger och bara några hundra meter från tomten ligger vackra Vassara älv.

Badhuset Sjöparksbadet innehåller en 25-meters bassäng med trampoliner, vattenrutschkana och undervisningsbassäng. I badhuset finns även träningslokal för mattsporter av olika slag.

Alldeles i närheten av området ligger även Sjöparksskolan (årskurs 7-9), Malmens friskola (årskurs 4–9) samt förskolorna Trummans förskola (fyra avdelningar) och Älvens förskola (nio avdelningar). Cirka 700 meter sydost om området ligger Gällivare sjukhus.

KOMMUNIKATION

Det finns goda kommunikationskopplingar till huvudstråk som leder till arbetsplatser inom kommunen.
Närmsta busshållplats ligger knappt hundra meter söder om området vid Lasarettsgatan. Denna hållplats är trafikerad ungefär en gång i timmen under måndag-fredag och uppskattningsvis varannan timme under helgdagar. Närheten till hållplats för kollektivtrafik underlättar för dig som boende att göra hållbara transportval.

 

Gör en intresseanmälan redan idag för att få uppdaterad information via mejl om vad som händer i bostadsprojektet. När det är dags kommer du också att få en inbjudan till säljstart. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Läs mer och anmäl dig på projekthemsidan för Brf Sjöparken >>>


Säljstart Brf Sjöparken. Nyproduktion Gällivare.