fbpx

Säljstart: 2022-06-22 09:00 Riksbyggen BRF Södra Hammarötassen Hammarö

Säljstart: 2022-06-22 09:00 Riksbyggen BRF Södra Hammarötassen Hammarö
rebla
nyproduktion hammarö

Nyproduktion Hammarö. Nu ska vi bygga den sista etappen bostadsrätter med villakänsla på populära Hammarö, strax utanför Karlstad. Välkommen till en skärgårdsnära verklighet!

Vi fortsätter utveckla Hammarötassen och planerar nu för fortsatt byggnation av 32 nya bostadsrätter i Brf Södra Hammarötassen. Välj mellan 2-4 rum och kök på 66-91 m² med antingen balkong eller uteplats. Med bara fyra lägenheter per hus i den gröna omgivningen blir villakänslan påtaglig. Bilen ställer du i carport och utanför entrén har du ett kallförråd.

Bo vid klippor och glittrande vatten

Hammarö ligger söder om Karlstad och är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Lägenheterna omges av klippor och glittrande vatten. Hammarö kommun är en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bo på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser

Karlstad är bara några kilometer bort

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Mer information om projektet hittar du på Riksbyggens hemsida >>>


Säljstart Brf Södra Hammarötassen. Nyproduktion Hammarö, Karlstad