fbpx

Säljstart: 2022-11-02 Brf Kronomagasinet Inre hamnen, Norrköping

Säljstart: 2022-11-02 Brf Kronomagasinet Inre hamnen, Norrköping
rebla

Nyproduktion Norrköping. I ett hållbart och nybyggt kvarter beläget i Inre hamnen i Norrköping bygger vi 46 bostadsrätter om 1-5 rum och kök. Från små, yteffektiva lägenheter till stora, representativa stadsradhus för hela familjen. Säljstart i början av november 2022. Välkommen till din nya verklighet!

HYRKÖP – ETT BOSTADSKONCEPT FÖR UNGA

Vi vill underlätta för dig som är ung att köpa en bostad. I Brf Kronomagasinet kommer därför ett par av lägenheterna att vara Hyrköp. Riksbyggens modell Hyrköp vänder sig till dig mellan 18 och 35 år och innebär att du kan hyra en bostad med möjlighet att köpa den inom 5 år.

GRÖNSKA OCH ÅTERHÄMTNING

På den rofyllda innergården finns rum för både möten och vila. Svalka dig under pergolan med klätterväxter som ger skugga och sedan klättrar vidare upp längs loftgångsbalkongerna. Här planerar vi även för insektshotell, fågelholkar och fågelbad för att ge stadens allra minsta invånare någonstans att bo.

På taket hittar du bostadsrättsföreningens gemensamma terrass i soligt söderläge, som ligger vänd mot parken. Här har du det grönskande orangeriet där du kan njuta av livet och en fika – året om. Varför inte bjuda in vännerna på ett kalas i den bokningsbara gemensamhetslokalen och duka upp en härlig plockbuffé på köksön. Eller laga mat tillsammans vid uteköket på takterrassen. Efteråt stannar såklart vännerna över i föreningens lilla hotellrum, som kan bokas mot en mindre kostnad.

MED CYKELN I FOKUS

Här tror vi på hållbarhet. I både stort och smått. Fastigheten är klimatneutral, vilket betyder att elen kommer från förnyelsebara källor i form av vindkraft och solceller. Och med cykelpoolen och föreningens cykelverkstad är det lätt att trampa för ett grönare Norrköping varje dag.

Därför har vi placerat den rymliga cykelverkstaden i markplan med stora och ljusa skyltfönster mot den mysiga gränden. Det blir varken tryggare eller enklare att ta hand om cykeln hemma än så här.

NIO BYGGAKTÖRER – 3 000 BOSTÄDER

Brf Kronomagasinet ingår i det stora projektet Inre hamnen. Tillsammans med åtta andra bygg- och bostadsföretag och Norrköpings kommun är Riksbyggen med och skapar en ny stadsdel med cirka 3000 bostäder. Visionen är att skapa en färgstark mosaik av människor, stadskajer och cityliv, som lyfter Norrköping till en ny, internationell nivå.

TRE PROJEKT MED BOSTÄDER I NORRKÖPING

I Inre hamnen planerar vi att bygga bostadsrätter i tre etapper. Även om det är för tidigt att ha alla detaljer färdiga, så siktar vi på en bred målgrupp. Det unga paret som skaffar sin första bostad, barnfamiljen som behöver mer plats och det äldre paret som just sålt villan.

Vi planerar för balkonger, uteplatser och takterrasser. Gemensamhetslokaler för föreningsmöten och fester. Övernattningslägenheter för vänner på besök.

I den nya stadsdelen planeras det även för skolor, kontor, utegym, affärer, restauranger och kaféer.

 

Glöm inte att anmäla dig till projektet för att kunna delta i säljstarten. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Mer information och bilder hittar du på Riksbyggens projekthemsida >>>

 


Säljstart Brf Kronomagasinet. Nyproduktion Inre hamnen, Norrköping.