fbpx

Säljstart: 2022-03-29 12:00 Lejonstaden & Ekeblad bostad Brf Crochet, Majorna, Göteborg

Säljstart: 2022-03-29 12:00 Lejonstaden & Ekeblad bostad Brf Crochet, Majorna, Göteborg
rebla
nyproduktion majorna, nyproduktion göteborg

Nyproduktion Majorna. I det historiska området runt Fixfabriken – granne med stadens puls och med närhet till älven, havet, grönområden och restauranger – bygger vi Crochet. Ett nytt kvarter om 137 moderna och rymliga bostäder med gemensam lustgård och solig takterrass. Här erbjuder vi en stilsäker arkitektur och hem skapade för en bekväm, hållbar samt inkluderande livsstil.

Vi tror på delad glädje

Crochet uppmuntrar till gemenskap genom välkomnande platser för samvaro och avkoppling. Vad sägs om en påkostad och härligt lummig innergård? Eller en mysig takterrass med vidsträckt utsikt? Lägg där till ett modernt sharing concept. Vi anser att det bör vara en självklarhet för all nyproduktion. Att moderna bostäder är grundade i social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Därför har vi gjort aktiva och väl genomtänkta val när det kommer till material, energiförbrukning och hälsofrämjande.

Arkitekturen och bostäderna

Vi har utformat bostäderna för en tillvaro med stora mervärden. Väl tilltagna sociala ytor med öppen planlösning  i samspel med genomtänkta funktioner, kvalitativa materialval och flexibla planlösningar. Merparten av lägenheterna är genomgående eller ligger i kvarterets hörn och har minst en balkong eller uteplats mot gård eller gata.

På den plats där Fixfabriken tidigare låg uppförs nu nya bostadskvarter. Just här bodde stenålderns skärgårdsbor under tusentals år. Men läget är lika suveränt, då som nu. Här bor du nära till det mesta – pulsen omkring Mariaplan, Majornas gedigna utbud samt Sannaparkens och Slottskogens härliga grönska. Havet såväl som staden.

Låter det intressant?

Ta reda på mer om bostäderna på projektets hemsida >


Säljstart Brf Crochet. Nyproduktion Majorna, Göteborg