fbpx

Säljstart: 2022-10-21 Riksbyggen Brf Utsikten Getberget, Skellefteå

Säljstart: 2022-10-21 Riksbyggen Brf Utsikten Getberget, Skellefteå
rebla
nyproduktion getberget, nyproduktion skellefteå

Nyproduktion Skellefteå. Planerade nyproducerade bostadsrätter högt upp på Getberget i Skellefteå. Ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola.

Det är ett helt nytt kvarter som växer fram på Getberget i Skellefteå. Sålunda perfekt för dig som vill bo modernt i en lägenhet med öppen planlösning. Här bor du dessutom med magiskt storslagen utsikt över Skellefteå. Därtill är det lika nära till skog och natur som till centrum.

MODERNA LÄGENHETER MED SLÅENDE UTSIKT

På Getberget planerar Riksbyggen för två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet är utrustade med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare bygger vi ett garage under huset. Tänk vad bekvämt att slippa skotta bilen och leta parkeringsplats. Bara att parkera och sen ta hissen ända upp.

MILJÖN I FOKUS – NYPRODUKTION SKELLEFTEÅ

I skogsbrynet på Getberget ovanför hyres- och bostadsrättshus från femtio- till sjuttiotalet bygger Riksbyggen med hållbarhet i fokus. Energieffektivitet och hållbara materialval är en självklarhet. Här kommer det att finnas solceller på taket, laddstolpar till elbil, smidiga cykelförråd och bra möjligheter för sopsortering. Dessutom kommer vi att skapa en fin innergård med grillplats och sittplatser.

BO I EN SPÄNNANDE STAD SOM VÄXER SÅ DET KNAKAR

Skellefteå är en spännande stad som har mycket att erbjuda. Här finns promenadstråk längs älven, mysiga fik och smakfulla restauranger. Här finns även ett bra shoppingutbud som man mixar med en lagom bit av natur, kultur och kullersten.

Går man några minuter från Skellefteå centrum kommer man till den grönskande strandpromenaden längs Skellefteälven och den charmiga småbåtshamnen och Stadsparken, en lummig oas mitt i staden. Här blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Skellefteå dess gemytliga identitet.

 

För att kunna delta i säljstarten behöver du anmäla dig till projektet. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Mer information om projektet hittar du på Riksbyggens hemsida för Brf Utsikten >>>

 


Säljstart Brf Utsikten. Nyproduktion Getberget, Skellefteå.