fbpx

Säljstart: 2022 Balder Fabrique 46 etapp 2 Kungsholmen Stockholm

Säljstart: 2022 Balder Fabrique 46 etapp 2 Kungsholmen Stockholm
rebla
nyproduktion kungsholmen

Nyproduktion Kungsholmen. Välkommen till Fabrique 46 där moderna bostäder finns på historisk plats. Fyra huskroppar med åtta till tolv våningar där bostadsrätterna har 1 – 5 rum och kök.

Vid korsningen Sankt Göransgatan/Warfvinges väg ligger Fabrique 46 bestående av fyra huskroppar med åtta till tolv våningar. Ett fantastiskt projekt  med rustika tegelfasader som flirtar med områdets industrihistoriska arv. Fabrique 46 bjuder in dig till att bli en del av historien och ta den vidare. Aldrig tidigare har en människa kallat platsen du utgår från för hem.

GRÖNSKA, VATTEN OCH CITY I CENTRUM

Västra Kungsholmen har länge varit karaktäriserat av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för.

I Fabrique 46 finner du den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet vid Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller varva ned på bryggorna vid Karlbergssjön och fortsätt sedan promenaden Kungsholmen runt.

FABRIQUE 46 NYPRODUKTION I KUNGSHOLMEN

Här planerar vi för 138 moderna bostadsrätter med alltifrån yteffektiva 1:or på 24 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Variationen av planlösningar är väldigt stor, vilket öppnar upp för att du ska hitta den lägenhet som passar perfekt för just Dig. Här har även tid och omsorg lagts ned på att ta fram genomtänkta inredningskoncept som andas tidlöshet och kvalitet. På gatuplan gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för dig som bor i Fabrique 46.

TRYGG AFFÄR MED BALDER

Ditt bostadsköp ska kännas tryggt. Balder erbjuder därför ett trygghetspaket med försäkran och garantier som gör köpet till en trygg affär. Det finns bland annat en möjlighet att hyra en lägenhet i Stockholms län under den period du väljer att flytta ut från din befintliga bostad till du flyttar in i din nya.

 

Läs mer om projektet på Balders hemsida >>>>


Säljstart Fabrique 46 etapp 2. Nyproduktion Kungsholmen, Stockholm.