fbpx

Säljstart: 2022-06-13 12:00 Balder Fabrique 46 Kungsholmen Stockholm

Säljstart: 2022-06-13 12:00 Balder Fabrique 46 Kungsholmen Stockholm
rebla
nyproduktion kungsholmen

Nyproduktion Kungsholmen. Välkommen till vårt bostadsrättsprojekt på Västra Kungsholmen, Fabrique 46. Här bor du i naturskön miljö nära grönska, vatten och City.

Området

Västra Kungsholmen karaktäriserades länge av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för. Västra Kungsholmen är den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet genom Kungsholmen runt eller ner till Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller njut av en lugn promenad längsmed vattnet.

Lägenheterna

Invändigt planerar vi för 138 moderna bostadsrätter med alltifrån yteffektiva 1:or på 24 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Här har tid och omsorg lagts ned på att ta fram genomtänkta inredningskoncept. På gatuplan gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för de boende.

Miljömärkt nyproduktion

Fabrique 46 har ambitionen att bli Balders första nyproduktionsprojekt klassificerad med miljömärkning Svanen. Svanen ställer krav på energianvändning, kemiska produkter, byggprodukter- och varor, material samt ett antal innemiljöfaktorer. Dessutom finns krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen samt på överlämning till boende, förvaltning och drift.

En livstil nära vattnet

Från Fabrique 46 leder de flesta vägarna ner till vattnet. Och så nära vattnet man kan komma, på en brygga med vågorna stillsamt kluckande under dig ligger Piren. Ett mysigt get-away som serverar högklassig mat och dryck. Vad sägs om en härlig löptur, ett svalkande dopp eller en romantisk kvällspromenad längs med Hornsbergs strand? Fabrique 46 ger dig alla möjligheter att uppleva livet till fullo – med vatten och bryggor precis runt hörnet.

FABRIQUE 46 bjuder in dig till att bli en del av historien och ta den vidare. Aldrig tidigare har en människa kallat platsen du utgår från för hem. Gör en intresseanmälan längst ner på sidan för att ta del av Fabrique 46 nyhetsbrev och därmed inte missa viktig information och nyheter om projektet.

 

Mer information om projektet hittar du på Balders hemsida >>>


Säljstart Fabrique 46. Nyproduktion Kungsholmen, Stockholm