fbpx

Säljstart 2021-05-20 12:00 Bonava Lavendeln 3 Älta, Stockholm

Säljstart 2021-05-20 12:00 Bonava Lavendeln 3 Älta, Stockholm
Erica Hsu
nyproduktion älta, nyproduktion stockholm

Nyproduktion Älta, Stockholm – Nu släpper Bonava den tredje etappen av Lavendeln, där man planerar 44 Svanenmärkta hus.

Familjevänligt grannskap i populära Ältadalen. I nyproduktion i Älta i grannskapet Lavendeln bor du idylliskt med naturen som granne. Här planeras för 44 stycken Svanenmärkta hus både fristående och som parhus, samtliga äganderätter. Du har nackareservatet runt hörnet och samtidigt är citypulsen inte långt bort.

ÖPPNA YTOR OCH VÄLPLANERAD KVADRAT

I Lavendeln bor du i charmiga hus med både trädgård och altan. Öppna ytor och välplanerad kvadrat fungerar både för den större och mindre familjen. Den stora aktivitetsparken runt hörnet är områdets samlingspunkt för hela grannskapet. Här finns idag lekplats, utegym och gräsplaner även en teater med scen planeras här. Dessutom är det gångavstånd både till förskolor och skolor samt till kommunikationer. Lavendeln är det sjunde grannskapet i Ältadalen så området är redan etablerat med inflyttade grannar.

FAMILJEVÄNLIGT OCH TRYGGT FÖR BARNEN

Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

NATUREN OCH AKTIVITETER UTANFÖR DÖRREN

I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

NYPRODUKTION I ÄLTA DÄR DU KAN VÄLJA DIN EGEN STIL

När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga –  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

 

Missa inte säljstarten den 20 maj, kl. 12.00-13.00.

Läs mer om Lavendeln III på Bonavas projekthemsida >>>


Säljstart: 2021-05-20 Lavendeln III. Nyproduktion Älta, Stockholm