fbpx

Säljstart 2021-06-08 10:00 Nordr Brf Pionjären Barkarby Stockholm

Säljstart 2021-06-08 10:00 Nordr Brf Pionjären Barkarby Stockholm
Erica Hsu
nyproduktion barkarby, nyproduktion stockholm

Nyproduktion Barkarby, Stockholm – I kvarteret Pionjären bygger Nordr nya lägenheter i Veddestaden.

Pionjären – det ska vara bra att vara först! Under de kommande åren kommer Veddestaden att växa fram i Barkarby, sju levande nya kvarter intill Barkarbys pendeltågsstation – granne till den nya tunnelbanans uppgång. Först ut i denna nya stadsdel, ja allra först, är kvarteret Pionjären. Och det är lägenheter vi bygger med extra mycket kärlek – för det ska vara bra att vara först. Så vare sig du letar efter ett boende som bara kommer att bli bättre och bättre, eller vill ta nästa steg i din bostadskarriär, så tror vi att du kommer att trivas här.

SÅ HÄR BOR EN PIONJÄR I NYPRODUKTION I BARKARBY

Vi tror att Pionjären kommer att bli ett av de finaste kvarteren i hela Järfälla. I Veddestadens allra bästa söderläge bygger vi generösa verandor mot den blivande parken, och med fri utsikt mot villaområdet i söder. På den gröna innergården bygger vi ett utegym, cykelverkstad och utrymme för lek och spring. Umgås, grilla och slappna av kan du även göra på den soliga gemensamma takterrassen – eller på din egen balkong eller uteplats. Med våra nyproduktioner i Barkarby vill vi skapa en oas för alla som bor här, både under tiden stadsdelen växer fram och så klart sen – när Veddestaden står färdig.

Pionjären kommer även att erbjuda mycket för dem som vill ha nära till jobbet eller fritidsintressen. Här finns garage för både cykel, bil och elbil – och den nya tunnelbane- och pendeltågsstationen kommer att ligga mindre än 100 meter bort.

LJUSA HEM MED ALLA BEKVÄMLIGHETER

 

Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer om lägenheterna och projektet Pionjären på Nordrs hemsida >>>


Säljstart Pionjären. Nyproduktion Barkarby, Stockholm