fbpx

Säljstart 2021-06-30 10:00 NORDR Brf Pionjären i Veddestaden, Barkarby Stockholm

Säljstart 2021-06-30 10:00 NORDR Brf Pionjären i Veddestaden, Barkarby Stockholm
Erica Hsu
nyproduktion veddestaden, nyproduktion barkarby

Nyproduktion Veddestaden, Stockholm – I kvarteret Pionjären bygger Nordr nya lägenheter i Veddestaden i stadsdelen Barkarby.

Pionjären – det ska vara bra att vara först! Under de kommande åren kommer Veddestaden att växa fram i Barkarby, sju levande nya kvarter intill Barkarbys pendeltågsstation – granne till den nya tunnelbanans uppgång. Först ut i denna nya stadsdel, ja allra först, är kvarteret Pionjären. Och det är lägenheter vi bygger med extra mycket kärlek – för det ska vara bra att vara först. Så vare sig du letar efter ett boende som bara kommer att bli bättre och bättre, eller vill ta nästa steg i din bostadskarriär, så tror vi att du kommer att trivas här.

SÅ HÄR BOR EN PIONJÄR I NYPRODUKTION I VEDDESTADEN

Vi tror att Pionjären kommer att bli ett av de finaste kvarteren i hela Järfälla. I Veddestadens allra bästa söderläge bygger vi generösa verandor mot den blivande parken, och med fri utsikt mot villaområdet i söder. På den gröna innergården bygger vi ett utegym, cykelverkstad och utrymme för lek och spring. Umgås, grilla och slappna av kan du även göra på den soliga gemensamma takterrassen – eller på din egen balkong eller uteplats. Med våra nyproduktioner i Barkarby vill vi skapa en oas för alla som bor här, både under tiden stadsdelen växer fram och så klart sen – när alla nyproduktioner och Veddestaden står färdig.

Pionjären kommer även att erbjuda mycket för dem som vill ha nära till jobbet eller fritidsintressen. Här finns garage för både cykel, bil och elbil – och den nya tunnelbane- och pendeltågsstationen kommer att ligga mindre än 100 meter bort.

LJUSA HEM MED ALLA BEKVÄMLIGHETER

 

Var en pionjär och anmäl ditt intresse!

Läs mer om lägenheterna och projektet Pionjären på Nordrs hemsida >>>


Säljstart Brf Pionjären. Nyproduktion Barkarby, Stockholm