fbpx

Säljstart: 2022-09-28 18:00 CA Fastigheter Kvirkelhusen, Lomma Malmö

Säljstart: 2022-09-28 18:00 CA Fastigheter Kvirkelhusen, Lomma Malmö
rebla
nyproduktion lomma, nyproduktion malmö

Nyproduktion i Lomma Norra, Malmö – CA Fastigheter bygger nya, spännande bostäder i ett av södra Sveriges mest attraktiva lägen: en serie om sju exklusiva villor med egen kanal och fem strandnära bostadsrättshus.

Lomma ligger mjukt inbäddad i bukten, lugnt och naturskönt, men med Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Lomma Norra är ett av södra Sveriges mest attraktiva lägen. Nu bygger vi nya, spännande bostäder i området. Är du det minsta intresserad av ett nytt boende eller av ny arkitektur så törs vi lova något utöver det vanliga.

Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

Under 2022 bygger CA Fastigheter två högintressanta projekt i området. En serie om sju exklusiva villor med egen kanal och fem strandnära bostadsrättshus med extra stora balkonger.

”Lomma Norra förtjänar det absolut bästa” (Remus Cismas, regionchef Skåne)

CA Fastigheter har redan byggt ett antal riktigt fina hus i Lomma Norra. De ingår i en långsiktig plan att fortsätta bygga med hög kvalitet i både material och uttryck, och göra det i mjuk harmoni med områdets unika förutsättningar.

Exklusiva villor med egen kanal – något unikt för den svenska marknaden

På första parkett mot Höje å bygger vi sju villor, med förstklassig arkitektur, vackra detaljer och gedigna material. Resultatet är något helt unikt för den svenska marknaden – ett tillfälle för särskilt kräsna husköpare.

Bostadsrätter vid strandskogen – det bästa av två världar

En kvirkel är varken en kvadrat eller en cirkel utan både och. Det är också formen på de mjukt rundade balkongerna som omsluter våra nya bostadsrättshus, som inte bara ligger nära stranden utan också nära skogen.

Eftersom balkongen går runt hela huskroppen, får lägenheterna stora, härliga utomhusytor. Öppna dörrarna så upplöser du gränsen mellan ute och inne – du är både och.

 

Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse på Kvirkelhusens projekthemsida >>>


Säljstart Kvirkelhusen. Nyproduktion Lomma, Malmö