fbpx

Säljstart: 2022-03-08 10:00 Granitor Fyra Famnar Viken, Höganäs

Säljstart: 2022-03-08 10:00 Granitor Fyra Famnar Viken, Höganäs
rebla
nyproduktion höganäs, nyproduktion skåne

Nyproduktion Höganäs – på trevligt läge, nära Viken centrum planerar Granitor kvarteret Fyra Famnar. Bestående av 49 kooperativa hyresrättslägenheter för dig som har fyllt 65 år.

Fyra famnar är till för dig som vill leva bekvämt, aktivt och socialt utan en massa måsten. Därför har du som boende tillgång till en gemensamhetslokal samt en stor härlig innergård med växthus. Den smarta boendeformen är idealisk för dig som flyttar från en bostad du ägt länge. Mot en låg insats blir du hyresgäst med förmånlig hyra och insatsen får du tillbaka om du flyttar ut.

Om bostäderna

Fyra famnars trygghetsboende består av 49 nyproducerade lägenheter av hög standard. Bostäderna består av två till fyra rum plus kök, samtliga med inglasad balkong eller egen uteplats. Alla detaljer är utvalda för bästa bekvämlighet och enklast möjliga skötsel. Kvarteret har hämtat inspiration från Vikens befintliga bebyggelse, och har därför en varsam småskalighet för att smälta in i området. Inspiration har bland annat hämtats från den klassiska fyrlängade skånegården. Lägenhetsfasaderna som vetter mot utåt består mestadels av skiffer, medan fasaderna mot innergården består av trä. Med papplagda tak återknyter vi till ett traditionellt utseende som ofta förekommer i äldre bebyggelse. Med andra ord – Nyproduktion med en

Om boendeformen

Lägenheterna i Fyra famnar upplåts med kooperativ hyresrätt, en boendeform som ligger mellan bostadsrätt och hyresrätt. När du blir medlem i den kooperativa hyresrättsföreningen betalar du en insats för lägenheten. Jämfört med en bostadsrätt är insatsen för en kooperativ hyresrätt betydligt lägre – samtidigt som avgiften är lägre än motsvarande hyresrättslägenhet. Och om du flyttar från lägenheten och lämnar föreningen, får du tillbaka hela insatsen. Som medlem i föreningen har du förstås möjlighet att påverka ditt boende. Du kan till exempel hjälpa till att ordna festmiddag i gemensamhetslokalen!

Ta reda på mer om bostäderna – samt anmäl intresse!


Säljstart Fyra Famnar, Nyproduktion Höganäs