fbpx

Säljstart: 2022-05-29 12:00 HSB Brf Ester Etapp 3 Spånga-Bromsten Stockholm

Säljstart: 2022-05-29 12:00 HSB Brf Ester Etapp 3 Spånga-Bromsten Stockholm
rebla
nyproduktion spånga-bromsten, nyproduktion stockholm

Nyproduktion av HSB:s brf Ester i Spånga-Bromsten, Stockholm, är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när nya invånare ska flytta in till Bromstensstaden. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. 

I brf Ester kommer det att finnas bostäder för alla livssituationer. Det blir totalt 152 lägenheter, och precis som vanligt har stor omsorg lagts vid planeringen av ytorna. Det är kvadratsmarta lägenheter som har maximalt med ljusinsläpp. Huvuddelen av lägenheterna har balkong eller uteplats. Ett antal större lägenheter är genomgående och har balkong/uteplats såväl mot gatan som mot gården.

På innergården kommer det att finnas plats för alla – samtidigt. Vill man umgås med familj eller vänner finns det en pergola och enklare bord och bänkar/stolar. En paviljong kommer att finnas för förvaring. För de minsta barnen kommer det att finnas möjlighet till lek på ett tryggt och säkert sätt. Det kommer även finnas en lokal för gemenskap, som till exempel man kan nyttja för möten i föreningen eller privata fester och barnkalas.

ETT HÅLLBART BOENDE

När du köper en nyproduktion i Spånga-Bromsten hos HSB säkerställer vi att den lever upp till högt ställda miljökrav. HSB arbetar för hållbar utveckling genom att bygga sunda, resurssnåla och energieffektiva bostäder. Närhet till bra kollektivtrafik, gott om cykelparkering, källsortering, solceller och laddstolpar för elbilar gör att du också enklare kan minska din klimatpåverkan genom ditt boende. HSB brf Ester är effektiv och hållbar.

BROMSTENSSTADEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR

Förhoppningen är att Stockholm Stad kommer bygga en skola med plats för 900 elever samt idrottshall i Bromsten. På Duvbovägen ligger förskolan Bromstens Gård. I Bromsten ligger grundskolorna Bromstensskolan och Ellen Keyskolan. I Spånga ligger bland annat grundskolan Solhemsskolan samt Spånga Gymnasium.

Mer information om projektet hittar du på HSB hemsida >>>


Säljstart brf Ester etapp 3. Nyproduktion Bromstensstaden, Stockholm