fbpx

Järntorget Altia Lektorn Sundbyberg Säljstart: 2020-03-08 17:00

Järntorget Altia Lektorn Sundbyberg Säljstart: 2020-03-08 17:00
Nyproduktion
Nyproduktion Stockholm, Nyproduktion Sundbyberg, säljstart, nybygge, nybyggnation

I Ursvik i Sundbybergs kommun påbörjar Järntorget säljstarten av projektet Altia – Lektorn. 45 nyproducerade lägenheter i olika storlekar – anmäl ditt intresse nu!

Välkommen till området Altia i Ursvik. I höjd med trädtopparna förbereder vi bostadsrättsföreningen Altia – Lektorn om 45 lägenheter. Här byggs det öppna och ljusa lägenheter o olika storlekar som vi snart släpper till försäljning.

Det är full aktivitet på byggarbetsplatsen i Altia. Byggnationen av husen är igång, grundläggningsarbetet är färdigställt och nyligen påbörjades arbetet med att resa stommen. Här byggs det öppna och ljusa lägenheter i olika storlekar och den 8 mars släpper vi de första 22 lägenheterna till försäljning. Gör din intresseanmälan idag för att få mer information och bli inbjuden till vår säljstart.

Materialvalen i lägenheterna har valts ut med omsorg för att frambringa en harmonisk känsla med modern touch och som är långsiktigt gångbar. Den ljusa och rogivande färgsättningen är en röd tråd genom hela boendet, utvald för att skapa en stilren bas som passar olika inredningsstilar. Genom hela lägenheten löper en vitlaserad ekparkett som tillsammans med en grå och vit färgskala skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen.

Från Ursvik når du T-centralen på 26 minuter, området är populärt och uppskattat med flera skolor, förskolor och fotbollsplaner. Här finns det flera lekplatser och Järvafältet vidsträckta ängar med långa motionsspår ligger alldeles intill. Blir du shoppingsugen når du Mall of Scandinavia på bara 5 minuter. I närheten finns även centrumen Kista, Bromma Blocks och Solna som erbjuder restauranger, butiker och service. Veckohandlingen görs enklast på matvarubutikerna som ligger på ett bekvämt avstånd från lägenheterna.

Till projektet på Järntorgets hemsida ->