fbpx

Järntorget Brygga 2 Ekerö Säljstart: 2020-02-02 10:00

Järntorget Brygga 2 Ekerö Säljstart: 2020-02-02 10:00
rebla
nyproduktion ekerö, nybyggen, säljstart nyproduktion, nybyggen stockholm

På Ekerö i Stockholm öppnar säljstarten av Järntorgets projekt Brygga 2. Den ena av två bostadsföreningar – bestående av nyproducerade radhus i nära kontakt med Mälaren!

Området Brygga börjar ta form! Det är mycket aktivitet på byggarbetsplatsen med omfattande markarbeten och förberedelse för husleveranser. Redan nu finns flera huskroppar från bostadsföreningen Brygga 1 på plats. Åk dit och upplev känslan av att bo både nära stadens puls, grönskan och vattnet. Det blir ett boende utöver det vanliga – en riktig idyll med moderna, ljusa hus och mycket fina materialval.  Här kan du dricka morgonkaffet på den stora terrassen och ta kvällsdoppet i Mälaren.

Varför ska man då just köpa nyproduktion i Ekerö? Förutom de kvaliteter som Ekerö som ort har, däribland närheten till Mälaren, så har nyproduktion också sina fördelar. En nyproducerad bostad har många fördelar. Du slipper att buda och allt är nytt och fräscht – nyproducerat helt enkelt. Du kan välja material och färger och du har god tid på dig att planera din flytt. Vitvarorna är nya och miljövänliga. Så varför inte göra intresseanmälan på någon av bostäderna?

Till Projektet Brygga på Järntorgets hemsida ->