fbpx

Veidekke Bromma trädgårdsstad Säljstart: 2020-05-18 19:00

Veidekke Bromma trädgårdsstad Säljstart: 2020-05-18 19:00
Nyproduktion
nyproduktion bromma, nyproduktion stockholm

Nyproduktion Stockholm – I Äppelviken bygger Veidekke ett lägenhetskvarter intill Mälarens glittrande blå täcke. 42 nyproducerade och bekväma lägenheter, anmäl ditt intresse nu!

För många är det en dröm att bo i Äppelviken, den grönskande idyllen alldeles intill Mälarens glittrande vatten. Bara några minuter bort pågår citylivet, men här i den uppvuxna trädgårdsstaden härskar trivseln och lugnet. Allt viktigt är på plats sedan länge, förskolor, skolor och små torg med butiker, caféer och restauranger. Är det här också din dröm så finns nu chansen att bo nytt och bekvämt, i vackra Äppelviken. Veidekke planerar ett vackert litet kvarter med 42 lägenheter fördelade på 2:or till 5:or. Det kommer garage och externa förråd. Projektet är unikt, här byggs inte mycket nytt längre. Säljstarten för Bromma Trädgårdsstad planeras till maj 2020.

I Bromma Trädgårdsstad bor du i ett lugnt och läge. Kvaliteten i bostädernas olika delar är något du märker redan på håll. Det är luft och rymd runt de fyra trähusen som smälter mjukt in i den lilla skogsbacken bakom. Mycket tanke och möda lagts på nyproduktionen och dess planlösningar. Representativa lägenheter med generösa öppna sociala ytor. Du kommer att få möjlighet att välja lägenheter i flera olika storlekar och planlösningar, från två rum till fem rum och kök.

Det är gott om inbjudande promenadstråk och löpslingor i området, inte minst lockar promenadvägarna längs Mälarens strand året om. Granne med Bromma trädgårdsstad ligger Stora Mossens stora idrottsanläggning med ett brett utbud för den som gillar att sporta – fotbollsplaner, löpbana, baskethall och ishall. Här finns också ett nytt fint utegym för den som vill hålla sig i form. I området finns badplatser, båthamn, ridskola, 4H-gård och Hundstallet där man kan bli medlem och ta promenader med omhändertagna hundar eller rentav adoptera en. Trots närheten till city så finns det unika möjligheter till naturupplevelser av alla de slag, Bromma kan bland mycket annat stoltsera med Stockholms första naturreservat – Judarskogen med sjön Judarn.

Till projektet på Veidekkes hemsida ->