fbpx

Säljstart: 2022-11-11 Bonum Brf Boulevarden, Täby

Säljstart: 2022-11-11 Bonum Brf Boulevarden, Täby
rebla
Nyproduktion Täby

Nyproduktion Täby. Tänk dig att bo i hjärtat av Täby Park – längs det levande stråket Boulevarden och strax intill den nya stadsparken. 

I vårt kvarter Brf Boulevarden finns välplanerade seniorbostäder för dig som fyllt 55 därför att huset hör en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och en prunkande innergård. Välkommen till en bekväm verklighet på första parkett! Planerad säljstart i november i år.

BOSTADSRÄTTER I TÄBY PARK

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2–4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge? En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen? Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass?

Som boende i Bonums seniorlägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härligt grön och prunkande innergård med boulebana och soliga mötesplatser.

BONUMVÄRDEN FÖRENKLAR OCH FÖRGYLLER VARDAGEN 

I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

BO GRANNE MED ALLT OCH LITE TILL

Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du alltså granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar.

Bussen går något kvarter bort och vill du hinna med Roslagsbanan från Galoppfältets station är du framme på några minuter. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 245 butiker, ca 40 restauranger och en biograf med fem salonger.

På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om.

TÄBY PARK VÄXER FRAM – I FULL GALOPP

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med att omvandla Stockholms gamla galoppfält till den nya stadsdelen Täby Park. Det blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd.

 

För att kunna delta i säljstarten behöver du anmäla dig till projektet. Anmälan görs på Bonums hemsida.

Mer information om projektet hittar du på Bonums hemsida för Bonum Brf Boulevarden >>>


Säljstart Bonum Brf Boulevarden. Nyproduktion Täby.