fbpx

Viktor Hanson BRF Stratos Täby Park Säljstart: 2020-02-08 9:00

Viktor Hanson BRF Stratos Täby Park Säljstart: 2020-02-08 9:00
rebla
nyproduktion stockholm, nybyggnation, nyproduktion täby, säljstart

I Täby i Stockholm påbörjar Viktor Hanson säljstarten av 150 nyproducerade bostäder. Läs mer om nyproduktionsprojektet här!

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar. Gröna Slingan å andra sidan erbjuder grönska, lugn och rekreation i en bilfri miljö där barnen kan leka fritt.

Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem.

Till Brf Stratos på Viktor Hansons hemsida ->