fbpx

Säljstart: 2020-09-20 17:00 Järntorget Vaktstugan i Sundbyberg

Säljstart: 2020-09-20 17:00 Järntorget Vaktstugan i Sundbyberg
Nyproduktion
Nyproduktion Sunbyberg

Nyproduktion Sundbyberg – Här förbereder Järntorget bostadsrätssföreningen Altia – Vaktstugan. Föreningen innefattar 106 nyproducerade lägenheter. Vill du bo ljust, trendigt och i öppna ytor? Då är Altia något för dig. 

Sundbyberg, Stockholm. Det är full aktivitet på byggarbetsplatsen i Altia. Här byggs moderna och vackra lägenheter om 1 – 5 Rok. Gör din intresseanmälan redan idag för mer information samt inbjudan till vår säljstart.

Omgivningen i Altia är den bästa av två världar. Insprungna motionsspår och uppvuxen natur, blandas med restauranger, gym och service för en enklare vardag. I Ursvik rör du dig smidigt mellan hemmets lugna vrå och naturens lugna omfamning, i området finns även både förskola, skolor, joggingspår och lekparker. På max 10 minuters bilfärd tar du dig till Westfield Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks. Vill du bo i en modern och hållbar stadsdel som ligger granne med naturen och ändå nära till stan, då har du kommit rätt. I Ursvik är det lättare att balansera livet.

Materialvalen i vår nyproduktion har valts ut med omsorg för att frambringa en harmonisk känsla. Lägenheterna har en modern touch och som är långsiktigt gångbar. Den ljusa och rogivande färgsättningen är en röd tråd genom hela boendet, utvald för att skapa en stilren bas som passar olika inredningsstilar. Genom hela lägenheten löper en vitlaserad ekparkett som tillsammans med en grå och vit färgskala skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen.

Säljstart: 2020-09-20 17:00 Järntorget Vaktstugan i Sundbyberg

Till projektet på Järntorgets hemsida ->