fbpx

Säljstart: 2022-11-07 Brf Riksbyggen Callmare Fästning Fredriksskans, Kalmar

Säljstart: 2022-11-07 Brf Riksbyggen Callmare Fästning Fredriksskans, Kalmar
rebla

Nyproduktion Kalmar. På Fredriksskans med sitt enastående läge i Kalmar planerar vi nu för 31 mindre, kvadratsmarta lägenheter.

Bostäderna blir utformade som 1–3 rum och kök på ca 27-66,5 kvm. Brf Callmare Fästning kommer bjuda på väldisponerade planlösningar med stilren inredning.

BOSTADSRÄTTER CENTRALT I KALMAR

Alldeles intill Fredriksskansarenan i Kalmar och mitt emot Brf Fredriks Udde planerar vi nu för ett nytt hus med 31 bostadsrätter. De flesta lägenheterna kommer att ha balkong eller uteplats med olika utblick och lägen. Här kan du bland annat välja att njuta av härlig kvällssol, soligt söderläge eller vilsam utsikt mot vackra Malmfjärden. 

THOMAS SANDELL ÄR HUSETS ARKITEKT

Brf Callmare Fästning kommer att bestå av en enda huskropp, ritad av arkitekten Thomas Sandell från arkitektfirman Sandellsandberg. Huset uppförs i samklang med befintliga byggnader och bidrar till en vacker siluett mot Kalmar stad. Lägenheterna på markplan kommer att ha mysiga uteplatser. Vissa av dem mot den vackra befintliga mur som redan står på platsen idag, och vissa mot den grönskande innergården. Högst upp i huset placeras bostäder med rymliga terrasser som gjorda för sköna sommarkvällar. 

GRÖNSKANDE OCH MYSIG INNERGÅRD

Innergården sammanfattar vi i ett ord; mysig! Här skapas olika delar för möjlighet att umgås med nära och kära under årets varmare månader. En pergola i ena hörnet och en uteplats i andra. Mellan dessa tillförs grönska, odlingslådor och välplacerade utelampor som kommer att bidra till en härlig och mysig stämning.

En smart cykelparkering och en förrådslänga blir bekvämt och funktionellt placerade mot arenan. Dessa ramar in innergården och skapar en privat känsla även på de gemensamma uteplatserna.

LÄGENHETERNA

En av de mest spännande sakerna med att köpa en nyproducerad bostad är att du får möjlighet att påverka din inredning. Till din hjälp har våra inredningsexperter tagit fram ett flertal stilpaket för kök och badrum som du kommer att kunna välja bland i form av tillval. Det stilpaket som ingår i lägenheterna kallar vi för Harmoni. Det är en stil som håller väl över tid med stilrena materialval och neutrala färgtoner.

Anmäl ditt intresse redan nu för att få löpande information och för att öka dina chanser att få välja just din drömbostad. Genom att bli medlem i Riksbyggen Förtur ökar du dina chanser ännu mer.

 

För att kunna delta i säljstarten behöver du anmäla dig till projektet. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Mer information om projektet hittar du på Riksbyggens hemsida för Callmare Fästning >>>


Säljstart Brf Callmare Fästning. Nyproduktion Fredriksskans, Kalmar.