fbpx

Säljstart: 2022-09-12 Riksbyggen Brf Liljekonvaljen Sandås, Kalmar

Säljstart: 2022-09-12 Riksbyggen Brf Liljekonvaljen Sandås, Kalmar
rebla

Nyproduktion Kalmar. Unikt bostadsprojekt på 58 lägenheter med smakfull arkitektur och efterfrågade boendekvaliteter och utmärkt läge. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

I Brf Liljekonvaljen skapar vi ett unikt bostadsprojekt med 58 lägenheter om 2-6 rum och kök. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter på ett utmärkt läge med närhet till hela Kalmar. Säljstarten går av stapeln den 12 september 2022.

FLERA TYPER AV LÄGENHETER

Brf Liljekonvaljen kommer bestå av fyra huskroppar med 58 lägenheter fördelade på 2–6 rum och kök om cirka 62-126 kvm. Här kommer du hitta allt från trivsamma marklägenheter med egen trädgårdstäppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen kommer unika penthouse och etagelägenheter och med soldränkta takterrasser ta plats. Vi har dessutom plockat in ett flertal bekväma lösningar som sällan återfinns i lägenheter som bland annat egen groventré, separat tvättstuga och köksö att skåla runt med gästerna samtidigt som maten puttrar i grytan.

HELA KALMAR UTANFÖR DIN DÖRR

Du som väljer att bosätta dig i Brf Liljekonvaljen kommer leva ett liv med hela Kalmar utanför din dörr. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt det där som gör livet härligt att leva. Hoppa upp på cykeln och du når Kvarnholmens stora utbud av restauranger, barer och mysiga caféer. Varma dagar kan du ta ett dopp i Kalmarsund och för den som gillar att vistas ute i naturen ligger Stensös populära friluftsområde alldeles i närheten. Givetvis hittar du också matbutiker, bageri och flertalet lekplatser i närområdet.

HÅLLBARHET I ALLA LÄGEN

Brf Liljekonvaljen kommer att bli uppfört som miljöbyggnad Silver, där vi tar hänsyn till naturen både inne i byggnaden och utanför. Man utgår från svenska miljömål, byggregler samt bygg-och förvaltningspraxis. Vi gör hållbarhetsanalyser samt ekosystemsanalys, vilket betyder att vi ska tillföra mer till naturen när vi har byggt än vad som finns innan på platsen. Vi adderar en grön och gemensam innergård och i föreningen kommer det självklart finnas både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet.

 

Glöm inte att anmäla dig till projektet för att kunna delta i säljstarten. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Mer information och bilder hittar du på Riksbyggens projekthemsida >>>

 


Säljstart Brf Liljekonvaljen. Nyproduktion Sandås, Kalmar.