fbpx

Säljstart 2021-09-26 17:00 Järntorget Alba 2 Bromma, Stockholm

Säljstart 2021-09-26 17:00 Järntorget Alba 2 Bromma, Stockholm
Fredrik
Nyproduktion Bromma, Nyproduktion Stockholm

Nyproduktion Bromma, Stockholm – här bygger Järntorget 60 lägenheter. I Alba kan du forma din vardag precis som du vill ha den. Stadsdelen har ett enormt utbud av allt från långpromenader till korta kaffestopp.

Njut av det bekväma livet i en lite lyxigare lägenhet med generösa sällskapsytor, stora terrasser och balkonger. Här har du också plats för bilen i garage under huset, med hiss upp till dörren. Här blandas nytt med gammalt och närhet med avskildhet. Ta avkopplande promenader genom lummiga villaområden ner till Mälaren, eller njut av mysiga frukosttimmar på närliggande café.

Bostäderna

Totalt består Alba av 60 nyproducerade lägenheter fördelade på 8 hus. I etapp 2 säljer vi 32 lägenheter, fördelade i 4 huskroppar, i den västra delen av Alba. Alba betyder vit. Namnet symboliserar dels husens färg, men också färgen på ett oskrivet blad. I Alba kan du forma din vardag som just du vill ha den. I närområdet finns allt du kan behöva. En kort promenad bort ligger Ålstensgatan med sitt gemytliga utbud av affärer, bl a bageri, fiskaffär, köttaffär, café och gelateria. I Alvik och vid Brommaplan finns ytterligare service, med bl a apotek, bank och vårdcentral. I Bromma finns även Bromma Blocks med alla sina restauranger och shopping.

Skolor och aktiviteter

Bromma har också ett stort utbud av populära skolor och inom promenadavstånd från Alba finns både Ålstensskolan, Abrahamsbergsskolan och Bromma gymnasium. I närområdet finns också flera förskolor, lekplatser och en stor idrottsplats med fotbollsplaner och ishallar.

Vad tycker du om att göra? Stadsdelen har ett enormt utbud av allt från långpromenader till korta kaffestopp. Cykla ner till Mälaren för morgondopp, åk skridskor på vintern eller ta en springtur i skogsområdena. Trädgårdsarbete är en annan avkoppling för många Brommabor. Här finns uppvuxna trädgårdar och fantasifulla kolonilotter som är roliga att besöka. Vi tror att odling kommer att vara en uppskattad del av vardagen för dem som flyttar till Alba också. Stora balkonger och altaner kommer att ge föreningens medlemmar stora möjligheter att skapa gröna oaser i direkt anslutning till sina lägenheter.

Läs mer på projektets sida ->