fbpx

Säljstart: 2022-02-08 10:00 Nordr Brf Premiären Barkarby Stockholm

Säljstart: 2022-02-08 10:00 Nordr Brf Premiären Barkarby Stockholm
rebla
Nyproduktion Barkarby, Nyproduktion Järfälla

Nyproduktion Barkarby – Brf Premiären och Brf Pionjären är de första kvarteren i den nya Veddestaden. En stadsdel i Barkarby – som kommer ha nära kontakt till pendelstationen och rekreationsområden. Såsom Stockholms första skidanläggning inomhus!

Under de kommande åren kommer Veddestaden att växa fram i Barkarby, sju levande nyaproduktionskvarter intill Barkarbys pendeltågsstation – granne till den nya tunnelbanans uppgång. Först ut i denna nya stadsdel, ja allra först, är kvarteret Pionjären. Och det är lägenheter vi bygger med extra mycket kärlek – för det ska löna sig att vara först. Så vare sig du letar efter ett boende som bara kommer att bli bättre och bättre, eller vill ta nästa steg i din bostadskarriär, så tror vi att du kommer att trivas här. Varmt välkommen!

Det finns två bostadsrättsföreningar här i Pionjären, så bor du i trapphus 1 – 4 tillhör du Brf Pionjären och i trapphus 5 – 8 är det Brf Premiären. Bostadsföreningarna kommer även att erbjuda mycket för dem som vill ha nära till jobbet eller fritidsintressen. Här finns garage för både cykel, bil och elbil – och den nya tunnelbane- och pendeltågsstationen kommer att ligga mindre än 100 meter bort.

Visst är det bra att enkelt kunna åka iväg, men det mesta kommer du att hitta på gångavstånd. Här kommer det att finnas skolor och förskolor, butiker och restauranger, kontor och 5 000 lägenheter. Här kommer också Stockholms första inomhusskidspår att anläggas. Och redan nu är det bara fem eller tio minuter – med bil eller cykel – till butikerna vid Barkarby Handelsplats.

Vi tror att Brf Premiären och Brf Pionjären kommer att bli två av de finaste kvarteren i hela Järfälla. Vi bygger vår Nyproduktion i Veddestadens allra bästa söderläge. Boende kommer erbjudas generösa verandor mot den blivande parken, och med fri utsikt mot villaområdet i söder. På den gröna innergården bygger vi också ett utegym, cykelverkstad och utrymme för lek och spring. Umgås, grilla och slappna av kan du även göra på den soliga gemensamma takterrassen – eller på din egen balkong eller uteplats. Vi vill skapa en oas för alla som bor här, både under tiden stadsdelen växer fram och så klart sen – när Veddestaden står färdig.

Låter det intressant?

Ta reda på mer om bostäderna – samt anmäl intresse på Nord’s hemsida!


Säljstart Brf Premiären, Nyproduktion Brf Premiären, Barkarby