fbpx

Säljstart: 2022-04-20 10:00 Nordr Salabacke Entré Uppsala

Säljstart: 2022-04-20 10:00 Nordr Salabacke Entré Uppsala
rebla
nyproduktion uppsala

Nyproduktion Uppsala. Nu bygger vi äntligen fler lägenheter i populära Östra Sala backe. I Salabacke Entré skapar vi små ettor och smarta femmor – och allt däremellan.

Vi erbjuder balkonger i soligt läge, fullt utrustade badrum, gott om förvaring och möjligheter till separat hemmakontor. Detta är bara några av de detaljer som gör att du kommer att trivas här. Odlingsmöjligheter med ett härligt växthus på innergården och en elbilspool gör dessutom livet lite grönare. Salabacke Entré ligger mitt emellan lummiga Årsta och populära Sala backe, och samtidigt några få pendlingsminuter från väg 288 och E4:an. Med en elcykel från föreningens egen cykelpool når du både tåget, IKEA och Gränbystaden på under tio minuter.

Sala backe är i dag hem åt ungefär 10 000 Uppsalabor. Många vill flytta hit och få vill flytta härifrån – och det är helt förståeligt. Det här är en stadsdel som man varken vill eller behöver lämna. Här hänger du i Källparken, tar en kaffe på stenugnsbageriet eller diskuterar dig trött på vilken av alla restauranger som ska bli kvällens destination. Centralstationen och Gränbystaden nås på under tio cykelminuter. Här kan du läsa mer om dina nya hemkvarter.

Nordr bygger nyproduktion med personlighet som förenklar din vardag och möter dig när du är som mest du. Ditt hem berättar om dig och ger en inblick i livet som utspelar sig där. Och alla vi människor är olika. Därför har du tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Antalet tre är inte valt av en slump, utan gör att vi kan vara så stringenta och snäva inom varje stil att alla enkelt hittar just sin.

Låter det intressant?

Ta reda på mer om lägenheterna och projektet på Nordr’s hemsida >>>


Säljstart Salabacke Entré. Nyproduktion Uppsala, Uppsala