fbpx

Säljstart: 2023-03-17 Riksbyggen Brf Tornsvalan, Fredriksberg Västerås

Säljstart: 2023-03-17 Riksbyggen Brf Tornsvalan, Fredriksberg Västerås
rebla
Nyproduktion Västerås

Nyproduktion Västerås. Alldeles intill Råbyskogens vackra natur pågår byggnationen av Brf Tornsvalan, 50 smakfulla bostadsrätter som bjuder på modern design och hiss.

Riksbyggen bygger 50 nya, moderna bostadsrätter med planerad säljstart nu under våren där inflyttningen till bostäderna är beräknad redan till slutet av året.

NYPRODUKTION INTILL RÅBYSKOGEN I VÄSTERÅS

Mitt i Råbyskogens mysiga grönska, där Stenkumlaskolan tidigare låg växer en ny och modern bostadspärla fram. Här finns lägenheter i storlekar från två till fem rum och kök mellan 47 och 114 kvadratmeter. Allt från smart planerade tvåor, trivsamma treor, familjevänliga fyror till Riksbyggens unika femma med balkong och stor privat terrass på 30 kvm i soligt sydvästläge med fantastisk vy. Här vill Riksbyggen skapa ett boende som passar en modern, urban livsstil – och ge plats för gemenskap. Lika bra för dig som bor själv, eller ska flytta ihop, som för den växande familjen eller dig som kanske sålt huset för att flytta till en lägenhet och ett smidigare liv.

BYGGNATION PÅBÖRJAD REDAN INNAN SÄLJSTART

Brf Tornsvalan är ett av Riksbyggens utvalda bostadsprojekt som de har startat med egna medel. Det innebär att Riksbyggen har påbörjat byggnationen redan innan säljstarten. Du som framtida köpare får kortare tid mellan köp och inflyttning. Lagom lång tid för att kunna planera den perfekta flytten, men utan att behöva ha alltför många månader mellan köp och inflyttning – inte så tokigt!

INTERIÖRT

När du köper en ny bostad i Brf Tornsvalan ingår allt i priset. Riksbyggens inredare har med noggrannhet och omsorg redan gjort alla inredningsval i lägenheten och tagit fram en perfekt neutral bas att utgå ifrån och där allt du behöver finns från start.

I bostaden möts du av naturliga materialval såsom behagliga trägolv i hela lägenheten, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar och ljusa ytskikt. Här har Riksbyggen satsat på klassiska materialval med bra kvalitet från kända leverantörer.

PARKERING

För dig som är bilburen finns parkeringsplatser och ett antal elbilsplatser att hyra på den gemensamma parkeringen i planområdets södra och norra del. För dig som inte har en egen bil, men som ibland ser fördelar med att ha tillgång till bil finns en bilpool. Cykelparkering är beläget på suterrängplanet vid 8-våninghuset samt utvändigt vid båda husen.

HÅLLBART BOENDE

Brf Tornsvalan beräknas vara inflyttningsklart i november/december 2023 och byggs enligt Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i – Riksbyggen har ansträngt sig extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

 

Gör en intresseanmälan redan idag för att få uppdaterad information via mejl om vad som händer i bostadsprojektet. När det är dags kommer du också att få en inbjudan till säljstart. Anmälan görs på Riksbyggens hemsida.

Läs mer och anmäl dig på projekthemsidan för Brf Tornsvalan >>>


Säljstart Brf Tornsvalan. Nyproduktion Fredriksberg, Västerås.