fbpx

Säljstart 2021-08-24 10:00 Riksbyggen Brf Sjömärket Lillåudden Västerås

Säljstart 2021-08-24 10:00 Riksbyggen Brf Sjömärket Lillåudden Västerås
Erica Hsu
nyproduktion lillåudden, nyproduktion västerås

Nyproduktion Lillåudden, Västerås – Ett nytt kvarter växer fram på eftertraktade Lillåudden och där planerar Riksbyggen moderna lägenheter med balkong eller uteplats.

I Brf Sjömärket kommer du att bo i en modern lägenhet nära både natur och stadspuls. Här planerar Riksbyggen för 80 vackert inredda bostäder med balkong, uteplats eller privat terrass. Brf Sjömärket blir den sista lott på Lillåudden där Riksbyggen bygger på. Från en del av bostäderna kommer du kunna få en glimt av Mälaren. Här står funktion och stilfullhet i centrum, både vad gäller planering och materialval.

NYPRODUKTION I LILLÅUDDEN SOM ÄR SVANENMÄRKTA

Bostäderna är Svanenmärkta med låg energianvändning och låg miljöbelastning till nytta både för dig och kommande generationer. Att bygga för framtiden innebär att välja rätt installationer, tekniska lösningar och att omsorgsfullt välja ut inredningsmaterial av god kvalitet som håller över tiden.

I Brf Sjömärket kommer vi erbjuda en Svanenmärkt byggnad som har granskats ur ett livscykelperspektiv med omtanke om människa och miljö. Här kommer vi bygga en ny verklighet för dig som vill ha närhet till Västerås tempo, men som vill komma hem till Mälarens lugn.

GEMENSKAP

I Brf Sjömärket planerar vi för fler ytor att använda än de som hör till den egna bostaden. På innergården vill vi skapa föreningens egen oas, en grönskande innergård med pergola, grill och sittplatser och för långväga gäster kommer vi erbjuda en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo när de kommer på besök.

BILPOOL INGÅR

I Brf Sjömärket kommer medlemskap i bilpool ingå i månadsavgiften, ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet när man behöver det. Även om allt är inom gångavstånd finns det tillfällen då det kan vara bra att ha tillgång till bil. Har du egen bil kommer det finnas möjlighet till några garageplatser samt utvändiga parkeringsplatser med motorvärme att hyra av föreningen.

 

Anmäla intresse redan idag. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först.

Läs mer om projektet och anmälan på Riksbyggens hemsida >>>


Säljstart Brf Sjömärket. Nyproduktion Lillåudden, Västerås.

 

Vill du veta mer om vad som gäller när man köper nyproduktion? Klicka här.