fbpx

Säljstart: 2022-09-25 Riksbyggen Brf Odlingslunden Bro, Upplands-Bro

Säljstart: 2022-09-25 Riksbyggen Brf Odlingslunden Bro, Upplands-Bro
rebla
nyproduktion bro, nyproduktion upplands-bro

Nyproduktion Bro. Flexibla ettor till fyror med naturen precis runt hörnet och knappt en halvtimme till Stockholm med pendeltåget. Välkommen till din nya verklighet!

Brf Odlingslunden i Bro har flexibla ettor till fyror med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen välja att odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen.

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER I BRO

Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar matträdgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i, vattna på och skörda från. Är fingrarna varken gröna eller värkande bjuder området på närhet till natur, närhet till skog och närhet till bad. Ja, faktiskt lite allt möjligt finns här i Bro Mälarstad.

Brf Odlingslunden består av 55 bostadsrätter i storlekarna 24–92 kvm. Tanken är att det ska finnas något för alla här. Vare sig du flyttar till ditt första boende, om familjen blivit större eller om ditt gamla boende blivit för stort och du behöver något mindre. Det är ettor och fyror, men med en flexibel planlösning. En etta kan bli en tvåa och vice versa.

INDIVIDUELL KÖKSDESIGN PÅ VARJE VÅNING

För att du ska känna att din nya bostad verkligen är bara din får varje våningsplan i Brf Odlingslunden sin egen individuella köksdesign. Våra duktiga inredningsdesigners har valt ut och skapat unika kombinationer av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Olika kombinationer på varje våning. Detta innebär att du kan hitta just den unika lägenhet som passar det du söker.

Med nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror får du ett stilsäkert kök med all praktisk utrustning. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som samtidigt är moderna och tidlösa, och som kommer att hålla stilen länge.

ETT HUS I SYNK MED NATUREN

Bostäderna är ljusa och inredda med naturliga material. På utsidan antingen puts i naturfärger som grön och beige eller tegel. Huset smälter nästan in i omgivningen och de rundade balkongerna vetter här mot öst eller väst. Antingen blir det frukost i morgonsolen eller kanske en fika med kvällssolen som lampa.

 

Anmäl dig till projektet för att kunna delta i säljstarten.

Läs mer om projektet på Riksbyggens hemsida >>>


Säljstart Brf Odlingslunden. Nyproduktion Bro, Upplands-Bro, Stockholm.