fbpx

Säljstart: 2020-06-14 18:00 Veidekke Atmosfären Etapp 2 Malmö

Säljstart: 2020-06-14 18:00 Veidekke Atmosfären Etapp 2 Malmö
Nyproduktion
Nyproduktion malmö, nyproduktion skåne, nybygge malmö

Nyproduktion Malmö – Atmosfären kommer bli ett nybyggt lägenhetskvarter i Limhamns sjöstad. Här erbjuds lägenheter i varierande storlekar, med balkonger som vetter mot soligt syd- och västläge och lummiga innergårdar. 

Malmö. Mitt i Limhamns sjöstad växer Atmosfären fram. Tillsammans med Wingårdhs Arkitekter har vi skapat nyproducerade bostäder med livskvalitet och social atmosfär som inbjuder till härliga möten. I anslutning till den sociala delen finns även balkong, terrass eller uteplats i soligt syd- eller västerläge. När festen är slut är det lätt att dra sig tillbaka in i den mer privata delen av lägenheten, lägenheterna är nämligen tydliga uppdelade i zoner mellan det sociala och det privata. I den privata zonen finns sovrummen, badrummet och klädkammaren.

Alla 3or, 4or och 5or ha gäst-wc och en praktisk tvättlösning. Bilen parkerar du i garaget under huset. För dig som inte vill ha bil kommer det dessutom finnas bilpool. Här i Atmosfären bor du med gångavstånd till både havet och Limhamns centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Fiskare, kaféer, barer och butiker samsas med strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.

Atmosfären består av två huskroppar som gemensamt bildar ett kvarter mitt i Limhamns sjöstad. Nu säljstartar vi etapp 2 med stora lägenheter om 99-133 kvm. Drömmer du om en stor ‘walk in closet’? Eller lockar en stor köksö som vännerna kan mingla runt medan du gör färdigt middagen? Våra nya 4or och 5or erbjuder flera olika alternativ och flexibla planlösningar för att uppfylla just dina behov. Anmäl intresse för att ha chans till förtur, 14 juni startar förhandsförsäljningen!

Läs mer om projektet på Veidekkes hemsida ->