fbpx

Säljstart: 2020-09-01 19:00 Veidekke Pjäsen i Högdalen

Säljstart: 2020-09-01 19:00 Veidekke Pjäsen i Högdalen
Nyproduktion
nyproduktion högdalen, nybygge stockholm

Nyproduktion Stockholm – Pjäsen är de sista husen som ska byggas i Veidekkes Teaterkvarteret. Söder om Stockholm, med parker badplatser och småbutiker – som ger området ett gemytlig småstadskänsla. 

Högdalen, Stockholm. Pjäsens två femvåningshus ligger på ömse sidor om en grönskande och inbjudande gård. Runt Pjäsen löper en enkelriktad gata, lugnt trafikerad och kantad med träd. Husen är områdets sista, nu byggs inget mer i kvarteret. Pjäsen ligger mitt i en levande stadsdel med mycket hjärta och själ och fullbordar Teaterkvarteret.

Högdalen etablerades redan på femtiotalet vilket har sina fördelar. Stadsdelen kunde byggas nära stan och har i dag mycket bra kommunikationer och ett väl utvecklat serviceutbud. I Högdalens centrum råder en trevlig småstadsatmosfär med vårdcentral, tandläkare och BVC liksom matbutiker, frisersalong, caféer, restauranger, systembolag och många småbutiker.

Det finns mycket att göra här, både i Högdalen och i omgivningarna. Parker, badplatser, fina grönområden och många olika aktiviteter att utforska. I området finns också flera förskolor och skolor i att välja mellan.

Hemma kan du njuta av att du köpt nyproduktion med allt vad det innebär. Genomtänkta ytor, praktisk förvaring och ett fullt utrustat och funktionellt kök, oavsett om du bor i en etta eller en femma. De flesta trapphus har hiss rakt ner i garaget vilket inte är så vanligt i området.

På gården växer gräs och bärbuskar. Fina dagar eller kvällar är det mysigt att samlas runt grillen eller bara fika på gårdens matplats. Medan barnen kilar runt och leker kanske de vuxna spelar boule på den grusade ytan.

Livet blir både enklare och roligare här. Varmt välkommen till Teaterkvarteret och Pjäsen!

Läs mer om projektet på Veidekkes hemsida ->