fbpx

Säljstart 2021-03-22 9:00 Stena Fastigheter Brf Vårtriangeln, Haninge Stockholm

Säljstart 2021-03-22 9:00 Stena Fastigheter Brf Vårtriangeln, Haninge Stockholm
Erica Hsu
nyproduktion haninge, nyproduktion stockholm

Nyproduktion Haninge, Stockholm – I populära och barnvänliga Vega i Haninge planerar Stena Fastigheter en tredje etapp med välplanerade stadsradhus.

Nytt kvarter med välplanerade stadsradhus. Drömmer du om att bo i radhus i ett barnvänligt område nära stan? Nu bygger vi vidare med en tredje etapp med stadsradhus i Vega, Haninge. Preliminär inflyttning sker vinter 2022.

NYPRODUKTION I HANINGE

Brf Vårtriangeln består av 26 ljusa och välplanerade stadsradhus i två till tre plan i storlekar om 100-129 kvm. Radhusen uppfyller drömmen om ett hem med genomtänkta kvadratmeter, en enklare vardag och där man kan njuta av ett liv med närhet till allt. I populära Vega finns helt enkelt allt du behöver.

PERFEKT FÖR HÄRLIGA UTOMHUSAKTIVITER

Rudans friluftsområde – Vill du gå, springa, cykla eller åka skidor?
Här kan du göra allt, året om. Du kan även spela frisbeegolf, boule, bada i sjöarna, ha picknick eller fiska – helt enkelt den perfekta platsen för härliga utomhusaktiviteter.

Kolartorps naturreservat – ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.

I Vega finns Puls & Träning och runt om i Haninge finns diverse andra gymkedjor.

DET ÄR ENKELT ATT BO I VEGA

Att ta sig till och från Vega är enkelt, oavsett om du vill åka kommunalt, köra bil eller cykla.

  • Ny pendeltågsstation, busstorg, gång- och cykelvägar samt en ny trafikplats är en del av utvecklingen av stadsdelen Vega.
  • Pendeltåg – Vegas nya pendeltågsstation tar dig snabbt och smidigt in till City.
  • Bussar – Ett busstorg finns i direkt anslutning till pendeltågsstationen, med förbindelser mot Haninge Centrum, Skogås, Norrby och Jordbro. Här finns även en stor cykelparkering.
  • För dig som kommer med bil så har Vega fått en egen avfart från riksväg 73 vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

 

 

Delta i säljstarten den 22 mars kl. 9:00!

Klicka vidare till Stena Fastigheters projekthemsida för Brf Vårtriangeln för att läsa mer >>

________________________________________________________________

Säljstart: 2021-03-22 Brf Vårtriangeln. Nyproduktion Haninge, Stockholm