fbpx

Storstaden Bostad Stadsporten Nacka Säljstart: 2020-02-01 10:00

Storstaden Bostad Stadsporten Nacka Säljstart: 2020-02-01 10:00
rebla
nyproduktion nacka, säljstart nyproduktion, nybyggen, nybyggnation

Storstaden Bostad fick uppdraget att utveckla nyproduktion i Nacka, med höga arkitektoniska värden och stadskänsla som måttstock. Det nyproducerade flerbostadshuset Stadsporten kommer därför bidra med en tidlös karaktär till den stad som nu växer fram där.

Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur – en stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har använts och noga anpassats. Och resultatet är en detaljrik och särskiljande utformning som sticker ut utvändigt såväl som invändigt.

Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten kommer få en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

Nacka är en ort med många kvaliteter – och en attraktiv ort att hitta ett boende i. Närheten till Mälaren är en sådan, och även kommunikationer till resten av Stockholm, som med det planerade utbyggandet av blå linjen kommer bli ännu bättre. Därför kan man se det som en investering att köpa nyproduktion i just Nacka!

Länk till Stadsporten i Nacka ->