fbpx

Veidekke Haga Boulevard Stockholm Säljstart: 2020-03-31 19:00

Veidekke Haga Boulevard Stockholm Säljstart: 2020-03-31 19:00
Nyproduktion
nyproduktion stockholm, nybyggnation stockholm, nybygge stockholm

I Hagastaden utvecklar Veidekke projektet Haga Bouelvard. Nyproducerade lägenheter, som tillåter en livsstil där du både har nära till stadslivet och naturens grönhet. 

Drömmer du om att bo i stan med liv och rörelse omkring dig? Och ändå kunna ta en löprunda eller rasa runt med barnen i det fria? Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. I din nyproducerade stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Det är gott om smarta, genomtänkta detaljer. Vi vill att du ska trivas så förutom funktion och kvalitet får du generösa balkonger och parkläge i de flesta lägenheterna. Stadslivet runt Haga Boulevard växter fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen.

I Haga Boulevard finner du allt från mindre lägenheter till femrummare, även fyror med uthyrningsdel. Fönsterpartierna är stora med balkongdörrar som ger fint sidoljus. Många av lägenheterna har dubbla balkonger och flera har parkutsikt.

Köket ligger alltid i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket gör att du får en härlig möjlighet att låta matplatsen eller vardagsrummet ta mer eller mindre plats. Du väljer själv efter ditt behov! De större lägenheterna har en tydlig privat och social del.

Självklart har du ett eget källarförråd för förvaring av dina saker. I anslutning till den stora, luftiga entrén finns olika förråd för cykel och barnvagn. Behöver du fixa med cykeln eller pumpa däcken på vagnen kan du göra det i mekarstationen i garaget. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna – enkelt och smidigt.

Till projektet på Veidekkes hemsida ->