fbpx

Veidekke Spinneriet Södermalm Säljstart: 2020-04-28 19:00

Veidekke Spinneriet Södermalm Säljstart: 2020-04-28 19:00
Nyproduktion
nyproduktion stockholm, nyproduktion södermalm, nybygge stockholm, nybyggnation

Nyproduktion Stockholm – på östra Södermalm upprättas flera bostadskvarter i det gamla industriområdet Persikan. Svanenmärkta lägenheter i ett område rikt på kultur och nöje, både historiskt och idag. 

År 1860 flyttade Henning Nilsson till Södermalm Per Anders Fogelströms roman Mina drömmars stad. Livet kring Sofia östra var kanske inte alltid så lätt för huvudpersonen Henning, men det är lätt att förstå platsens dragningskraft. Nu har du möjlighet att bo precis intill Tvätt-Malins park, bredvid Lottens gata, i historiska söderkvarter – och förverkliga dina drömmars stad.

I de gamla industrikvarteren öster om SoFo växer ett nytt område fram som tar hänsyn till historien med en blandning av kulturmärkta byggnader och nyproduktion. Våra Svanenmärkta lägenheter byggs med omtanke för både miljö och för dem som ska bo där. Människor lever olika liv, har olika smak och intressen. Vi vill låta din personlighet få speglas i väggar och rum, därför kan välja du välja mellan tre olika kostnadsfria stilar på lägenheten.

Här är det lugnt och tryggt för barn att växa upp. Området får två nya förskolor och i många byggnaders bottenvåningar planeras det för butiker och service. Den som söker stadspuls behöver bara ta en kortare promenad. Nytorgets trendiga barer och caféer finns åt ena hållet, Vintertullstorget och Orionteatern åt det andra. Det nya kvarteret blir en förlängning av Bondegatan. På sikt kommer ditt nya kvarter dessutom få en egen tunnelbanestation.

Sola eller ta en picknick i Vitabergsparken som ligger närmst, eller gå till den något livligare Blecktornspar-ken. Nacka och Värmdöbussarna tar dig ut i naturen. Hellasgårdens mysiga stigar och härliga sjö ligger bara ett par stationer bort. Runt kajkanten på södersidan är det fint att promenera eller varför inte ta färjan över till Hammarby Sjöstad eller Danvikstull. Det här är ett perfekt boende för den som vill ha det praktiskt moderna men samtidigt känna historiens vingslag.

Till projektet på Veidekkes hemsida ->