fbpx

Säljstart: 2022-05-30 12:00 Balder Brf Smörblomsdalen Björkekärr Göteborg

Säljstart: 2022-05-30 12:00 Balder Brf Smörblomsdalen Björkekärr Göteborg
rebla
nyproduktion björkekärr, nyproduktion göteborg

Nyproduktion Björkekärr. Välkommen till att leva ditt liv nära Delsjöns naturreservat med allt positivt som det innebär. I populära Smörslottsparken skapar vi nu vår tredje etapp: Smörblomsdalen.

Smörblomsdalen
Balders nästa bidrag i Smörslottsparken blir Smörblomsdalen. Här skapar vi 63 moderna bostadsrätter precis nedanför systerprojekten Björkbacken och Björkkronan. Mellan husen kommer en parkmiljö för spring och lek likväl som goa samtal mellan grannarna att skapas. Under gården byggs ett kombinerat parkeringsgarage. Preliminärt inflytt under början av 2025.

Området
Smörslottsparken hittar du i den östra delen av Göteborg i Björkekärr. Björkekärr är mest synonymt med Delsjöns naturreservat. Hit vallfärdar många göteborgare under året för mysiga promenader och ett bad i Härlanda tjärn eller i någon av Delsjöns många badplatser. I Smörslottsparken bidrar vi ca 500 nybyggda lägenheter till Björkekärr samt en trygg, gemytlig och social miljö mellan husen för alla som bor i området.

Smörslottsparken har också nära tillgång till en välfungerande kollektivtrafik där bussar ofta avgår in till centrum. Spårvagnar avgår från Östra Sjukhusets hållplats, en kortare promenad från Smörblomman. E20 når du också snabbt med bil.

Andan av gemenskap

I Smörslottsparken och Smörblomsdalen utvecklas utemiljön för spring och lek likväl som goa samtal mellan grannarna – grillplatser, utegym och five-a-side fotbollsplan blir några exempel.

Vilken motion passar dig bäst?

Vid Härlanda Tjärn och Delsjöområdet finns det rum för alla motionstyper. I närliggande Skatås motionscentrum hittar du gym (ute och inne), frisbeegolf, fotbollsplaner, volleyboll och mycket mer!

Är du mer av en padel-spelare? I sådana fall har du verkligen hittar rätt då det finns två padelhallar inom en rask promenads avstånd från motionscentrumet.

Mer information om projektet hittar du på Balders hemsida >>>


Säljstart brf Smörblomsdalen. Nyproduktion Björkekärr, Göteborg