fbpx

Säljstart: 2022-05-02 14:00 Riksbyggen Brf Browallia Mölndal

Säljstart: 2022-05-02 14:00 Riksbyggen Brf Browallia Mölndal
rebla
nyproduktion mölndal

Nyproduktion Mölndal. Vi bygger lägenheter i Mölndals innerstad på 1-4 rum och kök – och nu planerar vi för den tredje och sista etappen, Brf Browallia. Mölndals innerstad bjuder på ett levande cityliv med restauranger och shopping utanför dörren, här bor du som i innerstan med Göteborg C runt hörnet. Välkommen till din nya verklighet!

Nu kan drömmen om en ny lägenhet i innerstan bli sann snabbare än du vågat hoppas. I vår sista etapp i Mölndals innerstad börjar vi bygga redan innan vi påbörjat försäljningen. Det innebär ett drygt halvår mellan säljstart och inflyttning. Ovanligt snabbt för dig som vill bli den första att flytta in i ett alldeles nytt och orört hem. Här finns allt från ettan som blir första egna hemmet, eller tvåan för nyblivna sambos. Och till treor och fyror för barnfamiljen eller dig som sålt huset när barnen flyttat hemifrån.

Nära till allt

Här lever du ett bekvämt liv med närhet till allt. Du kommer hem från jobbet, landar hemma några minuter, sätter dig på balkongen och ser ut över innergårdens grönska. Sedan går du till den stora livsmedelsaffären och handlar till middagen. Affären ligger praktiskt nog i ditt kvarter – allt är nära. På helgen går du till gallerian som fått pris för trivsammaste galleria. Du gör några inköp och tar en fika med vännerna. Mölndals Innerstad bjuder på ett levande cityliv med restauranger och shopping precis runt hörnet. I området finns en uppsjö av aktiviteter att sysselsätta sig med, och vill du ändå ta dig in till Göteborg C ligger den bara nio minuter bort med tåget.

Bilpool och grönskande innergård

Även om allt är inom gångavstånd finns det tillfällen då det är bra med bil. Bilpool är ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet när du behöver det och därför ingår medlemskap i bilpool under fem år för dig som bor i Brf Browallia. Föreningen har även en grönskande innergård som bara de boende har tillgång till där du kan koppla av eller umgås med vänner. Även när du sitter på balkongen eller uteplatsen i din bostadsrätt har du fint blickfång över grönskan. När det kommer till inredning har våra inredare har redan skapat lägenheter i olika utföranden. Du får själv göra val av bänkskivor, kakel och färger på skåpluckor – vilket är charmen med att köpa nyproduktion. Kort sagt får du möjligheten att spegla din personlighet i ditt nya hem.

Låter det intressant?

Ta reda på mer om lägenheterna och projektet på Riksbyggens hemsida >>>


Säljstart Brf Browalia. Nyproduktion Mölndal