fbpx

Balder Bergsfallet Hisingen Göteborg Säljstart: 2019-11-18 9:00

Balder Bergsfallet Hisingen Göteborg Säljstart: 2019-11-18 9:00
rebla
nyproduktion Göteborg, säljstart nyproduktion, nybyggnation göteborg, nybyggen

Nu påbörjar Balder säljstarten av sitt nyproduktionsprojektet Bergsfallet på Hisingen. 

Nu säljstartar vi Långströmsalléns andra etapp Bergsfallet på Hisingen. Här kan du bo jobbigt nära arbetet och få en massa ny egentid på köpet. Intresseanmäl dig nedan redan idag för att få uppdaterad information om projektet och uppkommande evenemang!

Nära studier och jobb

Vare sig du studerar på Lindholmen, arbetar i Torslanda, på Nya Backaplan eller på andra sidan älven har du nära till såväl högskolor och studier som nuvarande eller framtida jobb. Bra utbyggda cykelleder, sju busslinjer, tre spårvagnslinjer, två färjelinjer och en kommande linbana är inte bara smidiga färdmedel. De är hållbara också.

Yteffektiva och prisvärda bostäder

Den andra etappen består av 87 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1–4 rok och 32–87 kvm. Fokus ligger på mindre och yteffektiva bostäder men här finns även större treor och fyror för familjer som behöver lite mer utrymme. Huset ligger i anknytning till områdets charmiga torg där lokaler och tillhörande besöksparkeringar kommer finnas. De boendes parkeringar är belägna i garaget under fastigheten.

Klimatsmart nyproduktion

Bergsfallet är certifierat enligt Sweden Green Building Councils kvalitetssystem Miljöbyggnad. Det innebär att huset genomgått en noggrann kontroll med sexton olika indikatorer för energianvändning, innemiljö och material. Något som säkerställer att byggnaden du vistas i är bra för dig och mindre skadlig för miljön.

Mycket gemensamt

En av våra huvudpunkter i utformningen av Långströmsallén och ämnet vi brinner mest för är mångfalden och den sociala hållbarheten. Det betyder att vi försöker bygga in så många delningsfunktioner och socialt främjande ytor som möjligt i våra projekt. Förutom Långströmsparken, strövområden och andra naturliga ytor kommer Bergsfallet till exempel kunna erbjuda bilpooler, utegym, lekplatser, grillplatser och olika former av samlings- och aktivitetsytor.

Nöjen och träning

Utöver flera kända gymkedjor i området finns det gott om naturliga och avkopplande motionsmöjligheter. Här har du Långströmsparken, multisportplan och gröna stråk precis utanför dörren. Lite längre ner sträcker sig den 7 km långa kajpromenaden från Eriksberg till Frihamnen. Längs med vägen har du alltifrån mysiga butiker och caféer till restauranger och till exempel Lindholmen Street Food Market – en kulturhub med lokala bryggerier, menyer med olika inriktningar, foodtrucks på uteserveringen och DJ:s som sätter stämningen. Om utbudet mot förmodan skulle ta slut är det inte långt till Älvsnabben och storstadens alla möjligheter.

Till projektet på Balders hemsida ->