fbpx

Säljstart 2021-05-17 12:00 Balder Bohusgatan, Heden Göteborg

Säljstart 2021-05-17 12:00 Balder Bohusgatan, Heden Göteborg
Erica Hsu
nyproduktion heden, nyproduktion goteborg

Nyproduktion Heden, Göteborg – Balder skapar 326 bostadsrätter i projektet Bohusgatan i innersta kärnan i Göteborg.

Unik chans att köpa nyproduktion i Heden, del av Göteborgs innersta kärna. Ett ögonblick från Hedens fotbollsplaner, en reklampaus från Bergakungens biografer, ett måljubel från Gamla Ullevi hittar du Bohusgatan. Bohusgatan betecknar både gatan och projektet med 326 bostadsrätter som vi döpt därefter. I det här läget av staden finns redan allt som behövs för ett stadsliv utöver det vanliga.

MODERNT OCH HISTORISKT

För Bohusgatans nyproduktion i Heden finns det en kravställning att fasaderna ska passa in i omkringliggande arkitektur från 1800-talet och framåt. Detta har gjort att vi blivit influerade av 1920-talets tilltalande estetik och skapat arkitektur i en modern tappning. Samtidigt blir det en mäktig upplevelse att från gatan se projektets två torn bli en självklar del av Göteborgs skyline.

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER

Här skapar vi 326 bostadsrätter på 1 – 5 rum och kök där tid och omsorg investeras för att få rätt känsla och ljusinsläpp in i varje bostad. Dessutom kombinerar vi detta med tre inredningskoncept som vägleder dig till att få din bostad precis så elegant som du vill ha den.

NYPRODUKTION I CENTRALA OMRÅDET HEDEN

Mot Bohusgatan vill vi skapa ett levande gaturum där byggnaden får en hög glasad bottenvåning med lokaler för handel och restaurang tillsammans med bostadsentréer. Här vill vi få in aktörer som än mer gör Bohusgatan till den destinationen som vi alla förväntar oss att det ska bli. För gatan har exceptionell placering med Göteborgs evenemangsstråk runt nästa krön.

GRÖNT TILLSKOTT I OMRÅDET

Bostadsgården erbjuder kvalitativa ytor och en väl tilltagen vegetation som blir ett grönt tillskott i området och stadsdelen. Förbipasserande får glimtar av den gröna gården när de vandrar förbi.

Takterrassen på gårdshuset är tillsammans med grönskan vad de boende är stolta över och skapar gårdens dragningskraft. Terrassen fungerar som en social yta dit de boende kan bjuda med sig gäster eller slå sig ner för att ta en paus från stadsbruset. Nedanför gårdshuset, centralt placerat på gården, finns även här en yta för att träffa sina vänner.

 

Boka in den 17 maj i din kalender för säljstarten!

Gå in på Balders projekthemsida för att läsa mer eller anmäla ditt intresse >>


Säljstart: 2021-05-17 Bohusgatan, Göteborg