fbpx

Balder Glasbruket Majorna Göteborg Säljstart: 2020-05-11 09:00

Balder Glasbruket Majorna Göteborg Säljstart: 2020-05-11 09:00
Nyproduktion
Nyproduktion Göteborg, Nybygge Göteborg, Nybyggnation Göteborg, Nyproduktion Majorna

Nyproduktion i Majorna, Göteborg – Balder planerar 139 nyproducerade lägenheter. Bostäderna blir en brygga mellan gammalt och nytt, bra bostäder helt enkelt, med stort vikt på att bevara områdets genuinitet. Nytt datum för säljstart är 11 maj!

Majorna. Vad mer finns det att säga för en göteborgare? Det finns få Göteborgsområden som anammar andan av staden bättre än Majorna. Det är inte konstigt att Glasbrukets systerprojekt, Bränneriet, har samlat mest intresse av alla våra byggnationer. Och det är inte bara på grund av arkitekterna “What!”s tidlösa fasader och välplanerade lägenheter. Det handlar i första hand om hur älskat detta historiska område är.

Projektet
Med tanke på områdets betydelse blir det extra viktigt att representera Majorna på ett sätt som skapar en naturlig brygga mellan gammalt och nytt. Samtidigt som vi bidrar till att området bevarar sin genuinitet måste det finnas rätt touch av modern design och bekvämlighet i nyproduktionen.

Bostäderna
Glasbruket består av 139 nyproducerade bostadsrättslägenheter fördelat på 1-4 rum och kök fördelat på 35 till 173 kvadratmeter. Bostäderna har genomgående liknande planlösningar som Bränneriet med samma stora spann av rum och lägenhetsstorlekar. Detta betyder att det kommer finnas något för alla. Vare sig du är en större familj, ett par som planerar att bli tre eller mer distingerade personer på livsnjutarsidan av livet, så finns det alltid något att hämta i Glasbruket.

Välkommen till vårt Showroom
Under våra visningar presenterar vi området, Bränneriet och nu Glasbruket. Då har du också möjlighet att ställa frågor till oss, känna och klämma på valen av inredning, bläddra i säljbroschyren och lämna intresse på din drömbostad. Intresserad? Vi har nu privata visningar, kontakta projektets mäklare för att boka en tid!

Glasbrukets säljstart kommer gå av stapeln den 11 maj!
Nu kan vi äntligen meddela Glasbrukets säljstart! Den 11 maj öppnar vi den digitala köpanmälan. Gör en intresseanmälan för att ta del av säljstarten.

Till projektet på Balders hemsida ->