fbpx

Säljstart 2021-05-24 10:00 FO Peterson Takgöken, Göteborg

Säljstart 2021-05-24 10:00 FO Peterson Takgöken, Göteborg
Erica Hsu
nyproduktion majorna, nyproduktion göteborg

Nyproduktion Majorna, Göteborg – FO Peterson planerar nya, moderna bostadsrätter i perfekta läget med utsikt över Älvsborgsbron.

Välkommen till ditt nya kvarter i en nyproduktion i bästa läget i Majorna, Göteborg. Det är lätt att trivas i Majorna. Här finns småstadscharmen, närheten till vattnet vid Röda Sten och folklivet runt Mariaplan. Nu bygger vi ett kvarter med 127 moderna bostadsrätter i perfekt läge granne med Fixfabriken med utsikt över Älvsborgsbron.

TRIVSAM KVARTERSSTAD

Området runt Fixfabriken håller på att utvecklas till något alldeles extra. Tillsammans med flera andra aktörer skapar vi nu en trivsam kvartersstad, där du har nära till service som skolor, butiker, vårdcentral osv. Dessutom har du Majornas hela utbud av caféer, restauranger och pubar runt hörnet. Välkommen.

KLASSISKA LÄGENHETER OCH SPÄNNANDE RADHUS

Brf Takgöken kommer att bestå av 127 lägenheter i varierande storlek från 1:or till 5:or. Det kommer att bli både klassiska lägenheter med balkong, men också några spännande radhus med fina uteplatser. Mer information kommer löpande.

OM HUSEN

Husen är ritade av Krook & Tjäder och kommer att bestå av klassiskt rött fasadtegel. Utöver det kommer det att bli ett varierat kvarter med olika takhöjder och omsorgsfulla detaljer. Mellan husen blir det en mysig, inbäddad innergård med möjligheter till aktiviteter.

Vi planerar även en stor gemensamhetslokal i kvarteret där grannarna kan träffas och umgås.

FIXFABRIKEN I MAJORNA

Fixfabriken i Majorna är verkligen hemmaplan för alla oss på F O Peterson, eftersom faktum är att det var vi som ritade och byggde hela Fixfabriken för snart 70 år sedan!

Genom åren har Fixfabriken producerat en rad spännande produkter och dessutom fick flera världspatent. Ett exempel är den lilla körriktningsvisaren ”Takgöken” som togs fram åt Volvo, det vill säga en föregångare till dagens blinkers. Det är därifrån vi hämtat namnet till den bostadsrättsförening som vi nu ska bygga, granne med det gamla fabriksområdet.

 

Den 24 maj är det säljstart för Takgöken!

Gå in på projekthemsidan för Takgöken för att läsa mer och anmäl ditt intresse >>


Säljstart: 2021-05-24 Takgöken, Göteborg