fbpx

Säljstart 2021-05-24 12:00 Hovås Höjd Townhouse, Göteborg

Säljstart 2021-05-24 12:00 Hovås Höjd Townhouse, Göteborg
Erica Hsu
nyproduktion hovås höjd, nyproduktion göteborg

Nyproduktion Hovås, Göteborg – Balder släpper nu nästa etapp av Hovås Höjd: 148 bostäder med varierande karaktärsdrag.

Townhouse är radhus med stadskaraktär, nyproduktion som är modernt och funktionellt i Hovås Höjd. I Hovås Höjd skapar man 148 bostäder med varierande karaktärsdrag. Lägenheter med trädtoppar synliga från sovrummen. Panoramalägenheter med utsikt över solnedgången och Askimsfjorden. Och våra 10 Townhouse, ett modernt och funktionellt boende med stadsmässig karaktär. Från Skalldalsvägen växer de upp och ger ett maffigt första intryck till hela bostadsområdet. Kika in – snart börjar vi sälja radhusen.

ETT BEN I SKOGEN, DET ANDRA I HAVET

Varför välja? När du köper en bostad i Hovås Höjd behöver du inte utesluta varken skogsmiljön eller havsbrisen.

Upplevelsen av att bo modernt i en attraktiv stadsmiljö, samtidigt med naturen utanför ytterdörren. Där har du det du eftersöker. För med våra 10 townhouse som nyproduktion i Hovås Höjd är det precis det du får. Vill du veta mer om deras utformning? Kul! För det här är så mycket mer än ett radhus i klassik bemärkelse. Det här är ett townhouse – ett modernt boende för den moderna familjen. Ingen gräsmatta att klippa, bara 115 härliga kvadratmeter att rå om, utspridda på två plan som toppas av en stor balkong i västerläge.

PARKERING OCH KOMMUNIKATION

Som townhouseägare är du garanterad en parkeringsplats i parkeringsgaraget undertill. Liksom andra nyproduktioner inkluderar det en elbilspool med två stycken Nissan Leaf i bostadsområdet Hovås Höjd. Medlemskapet ingår i månadsavgiften under 10 års tid och är ett av många bevis på att Hovås Höjd är ett hållbart bostadsområde.

Behöver du snabbt åka till Göteborg eller Nya Hovås finns 158:an nära tillhands.  Vid Askims kyrka finns den närmaste lokalbusshållplatsen och promenerar du runt kyrkan finns närmaste expressbusshållplats.

MULTIFUNKTIONELL NYPRODUKTION I HOVÅS HÖJD

Centralt i det nya bostadsområdet är Navet, strategiskt placerat vid entrén. Huset kommer fyllas av funktioner för fest och vardag som gör livet så mycket enklare. Eller vad sägs om två övernattningslägenheter och en rymlig festlokal med dörrar ut mot vinterträdgården?

Eller ett rum för service av din egen cykel eller för de sex lådcyklarna som du får låna fritt, fantastiska att använda när du snabbt ska ta dig till Nya Hovås eller Hovåsbadet.

 

Säljstarten öppnar den 24 maj!

Klicka in dig på Balders projekthemsida för att läsa mer >>>


Säljstart: 2021-05-24 Hovås Höjd Townhouse, Göteborg