fbpx

Säljstart: 2020-11-03 09:00 Veidekke Kattugglan, Kålltorp

Säljstart: 2020-11-03 09:00 Veidekke Kattugglan, Kålltorp
rebla
nyproduktion kålltorp, nyproduktion göteborg

DRÖMMEN OM GRÖNT LUGN, HÖGT ÖVER STAN

Nyproduktion Kålltorp, Göteborg. Öster om Göteborg i Kålltorp bor du som tycker att stads- och naturliv ska kunna kombine­ras i din direkta närhet. Du vill ha yta både i ditt hem och i ditt liv – ett liv som är aktivt men i ett lugnt, naturligt och skönt tempo. Högt över takåsarna, precis uppe vid Renströmskas, ska vi bygga tre flerbostadshus i terrasserad mark. Bo på stiliga, ljusa ytor med stan för dina fötter och Delsjöns naturområden tryggt bakom ryggen.

LIVET PÅ LANDET I STAN

Namnet Kålltorp frambringar bilden av vackra landshövdingehus, picknick i Renströmska parken och nybakat surdegsbröd från det lokala bageriet Lilla Sur. Här finns också Delsjöns naturreservat och uppfriskande bad i djupa sjöar. Dessutom kan du odla på egen lott eller köpa närodlat från mysiga Renströmska Trädgården, som också har både musikcafé och yoga.

Trevliga kvarterskrogar och populära småbutiker samsas med riktigt stora verksamheter med mat, gym, elektronik och Systembolag. Kålltorp är en högst levande stadsdel mitt i stan och mitt i det gröna. Du tar dig på 12 minuter in till city med spårvagn, buss eller cykel på platta cykelvägar.

HÖGT LÄGE NÄRA SKOG OCH BAD

Kattugglans tre hus har ett extraordinärt och högt läge. Grönskan som flyter ut över höjden från Delsjön och Renströmskas park bäddar in husen och skapar känslan av en naturlig placering. Husens höga läge ger härliga vyer från lägenheterna med mycket ljus och fina blickfång. Här uppe finns lugna stråk med gång- och cykelvägar, och snabbare än du tror befinner du dig mitt i gröna skogar på din promenad. Delsjöområdet bjussar på allt vad naturen har att erbjuda och sjöarna skapar öppna ljusa platser och många möjligheter till bad.

BOENDET I KATTUGGLAN

Arkitekturen, med naturliga materialval som skiffer och trä, är stilfullt tilltalande och ritad för att hålla ihop stadsdelens atmosfär. Här har vi satsat på rymd och väldefinierade planlösningar som ger dig ett spatiöst, ombonat hem. Balkongerna är stora med plats för bekväma sittmöbler och några lägenheter på de första våningarna har riktigt generösa uteplatser samt en liten trädgårdsdel att odla och njuta av. I husen finns många unika planlösningar som tilltalar olika familjekonstellationer. Här finns exempelvis spännande loftlösningar, lägenheter med elegant köksö samt extra WC/dusch.

 

Säljstart: 2020-11-03 09:00 Kattugglan, Kålltorp

Läs mer om projektet på Veidekkes hemsida >>