fbpx

Säljstart 2021-05-19 12:00 Magnolia Bostad Linnefabriken, Majorna Göteborg

Säljstart 2021-05-19 12:00 Magnolia Bostad Linnefabriken, Majorna Göteborg
Erica Hsu
nyproduktion majorna, nyproduktion göteborg

Nyproduktion Majorna, Göteborg – Magnolia Bostad bygger tegelkvarteren Brf Linnefabriken med lägenheter i olika storlekar.

Linnefabriken i Majorna där Fixfabrikens välkända neonskylt har lyst upp Bruksgatan sedan 1950. Nu omvandlas platsen till ett kreativt bostadsområde. Här bygger vi tegelkvarteren Brf Linnefabriken och Brf Linneförrådet med allt från kvadratsmarta 1:or till familjevänliga 4:or och unika takvåningar. Utanför dörren finns levande mötesplatser som ett öppet torg och en picknickvänlig park. I närheten kommer det även att finnas caféer där du kan köpa med dig morgonkaffet och något nybakt till frukost.

NYPRODUKTION MITT I MYSIGA MAJORNA

Området kring Fixfabriken växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Eller närmare bestämt i området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Stadsdelen har ett strålande läge mitt i staden med vatten på ena sidan och vackra Slottsskogen på den andra.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta: restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. Möt upp dina vänner på Mariaplan och slå er ner på någon av torgets alla mysiga uteserveringar. Eller sväng förbi Saluhallen Majorna och köp med något gott hem till din egen balkong.

I närheten av ditt nya hem ligger även Röda Sten – en kulturell knutpunkt med ett spännande utbud av utställningar, konserter och scenkonst. Här samsas en härligt brokig samling människor. Fiskare, turister, graffitimålare, skejtare, tangodansare, yogautövare, solbadare, flanörer, barnfamiljer och seniorer i en urban miljö nära naturen.

TEGELKVARTER MED KARAKTÄR

Våra två kvarter i tegel har hämtat inspiration från områdets industriella karaktär. Arkitekturen är variationsrik med hus i olika höjder, fina detaljer och vackra utblickar mot parken och torget intill. I hjärtat av varje kvarter finns grannarnas gemensamma innergård med plats för lek och umgänge.

Här hittar du allt från välplanerade 1:or för dig som letar efter din allra första bostad till rymliga 4:or för växande familjer. Längst upp i husen planerar vi vindslägenheter med generös takhöjd och unik charm. Många lägenheter har balkong mot torget eller den grönskande parken.

Som grundstandard i alla lägenheter har vi valt vårt inredningskoncept Dis, som ger ditt hem ett varmt och harmoniskt intryck. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup

 

Den 19 maj öppnar bokningssidan för köpanmälan!

Gå in på Magnolia Bostads projekthemsida för att läsa mer >>>


Säljstart: 2021-05-19 Linnefabriken, Göteborg