fbpx

Säljstart: 2020-05-29 09:00 Veidekke Öjersjö Källa Brf Partille

Säljstart: 2020-05-29 09:00 Veidekke Öjersjö Källa Brf Partille
Nyproduktion
nyproduktion, nyproduktion göteborg, bostad partille, nybyggnation göteborg

Nyproduktion Göteborg – i Öjersjö, Partille kommun, bygger Veidekke 24 nya rad- och parhus. Med närhet till skolor och handel i Göteborgs stad. 

Partille. Öjersjö Källa blir ett område med nyproducerade 24 rad- och parhus i det nya bostadsområdet Hossaberget. Här får du ihop alla delarna av familjelivet på ett enkelt och högst naturligt sätt. Närheten till skolor, handel, kommunikation och Göteborgs stad låter dig ägna tid åt annat än transporter däremellan. Familjelivets pussel blir därmed väldigt mycket smidigare att lägga.

I Öjersjö får du ihop alla delarna av familjelivet på ett enkelt och högst naturligt sätt. Barnen går själva till skolan som i princip ligger granne, kompisarna är endast ett bollkast bort och dina egna vänner snackar du med mest varje dag över staketet. Skogen bildar utsikt i varje fönster och här i Öjersjös nya bostadsområde finns inga ursäkter för att inte röra på sig – oavsett träningsform och intensitet. Har vi förresten nämnt närheten till golfbanan och den härliga badplatsen vid Kåsjön? Att jobbpendla in till Göteborg är enkelt med bra och snabba kommunikationer om du inte vill ta bilen. Landvetter flygplats är nära för alla er som jobbar både här och där. Sista biten till pusslet är lagt, som sagt.

Vi ska bygga totalt 24 tvåvånings rad- och parhus. Fördelningen är 14 radhus á 106 kvm och 10 parhus á 122 kvm. Ägandeformen för alla de olika hustyperna blir bostadsrätt vilket innebär att du ingår i en bostadsrättsförening (det vill säga du och dina grannar) vilken ansvarar för husens yttre underhåll. Du tar ansvar för det interiöra. Fördelen med att köpa nyproduktion är att du slipper det där med renovering och underhåll; allt är nytt och fräscht och håller sig så under många år framöver. Och med en bostadsrättsförening i ryggen har du än mer en smidig boendeform.

Till projektet på Veidekkes hemsida ->