fbpx

Säljstart: 2020-09-14 10:00 Balder Västra Gatan i Kungälv

Säljstart: 2020-09-14 10:00 Balder Västra Gatan i Kungälv
Nyproduktion
Nyproduktion kungälv, nyproduktion, nybygge göteborg

Du som läser detta har chansen att bo på en av Sveriges charmigaste gator. Västra Gatan i Kungälv kommer husera nyproduktion i form av moderna bostadsrätter med fina planlösningar och generöst ljusinsläpp. Bostäderna för tanken till de små sjöbodar som är så vanliga vid Sveriges västkust. 

Nyproduktion Kungälv. På Västra Gatan kommer vi bygga 124 moderna bostadsrätter och nio till tio lokaler där två av dessa är tänkta att bli restauranger. Dessutom byggs ett parkeringsgarage under gården. Kontakta gärna Susanna Essunger från Balder om ni är intresserade av att hyra lokal. Kvarteret börjar utmed Västra gatans kantade gatsten med dess genuina handel i markplan. Det fortsätter därefter utmed Glasbruksgränds varierade fasadmaterial och byggnadshöjder för att slutligen avslutas på Strandgatan, känt för dess modernare tappning med liv och rörelse.

Bostäderna
Lägenheterna kommer byggas med kvarterens klassiska omgivning och arkitektur i åtanke, med fokus på att tillgodose moderna behov i form av bekvämlighet och tillgänglighet. Huskropparnas utformning kommer att ge upphov till många intressanta och unika planlösningar. Lägenheterna kommer vara mellan 1-4 rum och kök där mycket tid och omsorg kommer läggas i balansen mellan okonstlat materialval och gott om naturligt ljusinsläpp.

Unikt för nyproduktionen kommer även vara två gårdshus på 4 rum och kök inne på gårdsområdet. Kolla på bilden nedan för en mer utförlig beskrivning.

Området
Här behöver du inte välja mellan en aktiv fritid och ett bekvämt boende – närheten till handel, restauranger, kultur, sportaktiviteter, naturområde och älven erbjuder en mix av livskvalitet. Kommunikationerna kring Kungälvs centrum är mycket goda med närhet till både Göteborg City och ut till havet och Marstrand. Du tar dig smidigt med kollektivtrafik på till båda destinationerna.

Var en del i sagan. Följ projektet genom att göra en intresseanmälan för att sedan få chansen att slå dig ner på en av Sveriges kanske charmigaste gator.

Till projektet på Balders hemsida –>