fbpx

Säljstart: 2021-11-08 12:00 Balder Brf Björkkronan Björkekärr Göteborg

Säljstart: 2021-11-08 12:00 Balder Brf Björkkronan Björkekärr Göteborg
Fredrik
Nyproduktion Björkekärr

Nyproduktion Björkekärr – som boende i Brf Björkkronan kommer du inte behöva göra ett val mellan storstadspulsen och naturens avkopplande lugn. Detta eftersom boområdet har båda delarna. Här bor du med andra ord mitt i mötet mellan två kontraster i en härlig harmoni.

Björkkronan
Björkkronan blir med sina 65 nyproducerade lägenheter om ett till fyra rum och kök ett attraktivt område för dig som vill ha ut mycket av ditt boende, men där även de omkringliggande omgivningarna spelar roll. Smarta planlösningar med ett härligt ljusinsläpp och trivsamma balkonger eller uteplatser för dig att njuta på med dem du håller kär.

Närområdet
Starta dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid sjön i Härlanda tjärn och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

Kollektivtrafik och resande
Från Björkekärr finns det en väl fungerande kollektivtrafik. Svart Express avgår precis utanför dörren, som tar dig både till till Göteborgs Centralstation samt köpcenter Allum i Partille på endast 10 minuter. Du har också Östra Sjukhusets nav av bussar och spårvagnar endast en kort promenad bort. E20 når du med bil på några få minuter.

Månadsavgift
I månadsavgiften kommer det ingå värme, kallvatten samt telefoni, bredband och TV. Varmvatten och hushållsel tillkommer efter egen förbrukning.

Säljstart och inflyttning
Vi ser just nu fram emot säljstarten den 8 november samt en preliminär inflyttning under hösten 2024!

Låter det intressant?

Ta reda på mer om lägenheterna och projektet Björkkronan på Balders hemsida >>>

 


Säljstart Björkkronan. Nyproduktion Björkekärr, Göteborg