fbpx

Säljstart: 2020-08-31 Veidekke Hovås Entré i Göteborg

Säljstart: 2020-08-31 Veidekke Hovås Entré i Göteborg
Nyproduktion
Nyproduktion, Nyproduktion Göteborg

Nyproduktion Göteborg – nya Hovås är en ny stadsdel som byggts upp runt Hovås gamla centrum. Hit flyttar den som gillar stadsliv men samtidigt vill ha närheten till havet och naturen. 

Hovås, Göteborg. I Hovås Entrés tre huskroppar hittar du effektiva och nyproducerade lägenheter, där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Kvarteret ligger mitt i Nya Hovås – stadsdelen för dig som vill bo nära havet, naturen och med det bästa från staden runt hörnet. Perfekt för dig som gillar aktivt liv men också vill njuta av lugn och ro. Gör en intresseanmälan för att följa projektet och få löpande information inför planerad säljstart efter sommaren 2020.

Nya Hovås är en ny stadsdel som byggts upp runt Hovås gamla centrum. Här har du stylist och frisör i en och samma salong, blomsterhandel och växtdesigner i ett, professionell inredningshjälp i butiken med alla vill-ha-saker. Låt dig inspireras av världens mat i den välsorterade matbutiken och handla med dig det bästa vinet på hyllan till middagen med dina nya grannar. Här bor du i nybyggda lägenheter eller radhus i hus med snygg arkitektur och har tillgång till det mesta du behöver vad gäller service; ICA, Systembolag, vårdcentral, gym, yoga, skolor, bibliotek, blomsterbutik etc. Hovås är en anrik badort vilket de pittoreska badhytterna nere vid stranden skvallrar så fint om. Dessutom är det marina livet alltid i blickfånget genom den härliga, välbesökta hamnen. Här nere rör det sig året runt och många Hovåsbor blir med båt förr eller senare.

Nya Hovås devis En småskalig blandstad i världsklass ger ett tydligt koncept för vilka typer av bostäder, verksamheter och butiker som ska finnas här. Det är snyggt, stiligt sammansatt och coolt. Bra varumärken och arkitektur ska understryka och förhöja områdets befintliga status. Hit flyttar den som gillar stadsliv men samtidigt vill ha närheten till havet och naturen. Här lever du båtliv, aktivt och utomhus. Du har ett naturligt umgänge med vännerna på någon av de lokala restaurangerna eller caféerna.