fbpx

Säljstart: 2022-01-25 20:00 Sverigehuset Stigbergshyllan 30-32 Göteborg

Säljstart: 2022-01-25 20:00 Sverigehuset Stigbergshyllan 30-32 Göteborg
rebla
nyproduktion stigberget, nyproduktion göteborg

– Nyproduktion Stigberget, Göteborg – Sverigehuset producerar 187 nya bostäder, unika hem för dig med stadslängtan.

Nu händer det spännande saker på Stigberget, där hemmalugn möter stadspuls. Stigberget är en plats som både bjuder in och sticker ut. Med andra ord en Göteborgspärla, som förenar Majornas värme med pulsen i city. Här återfinns en fantastisk utsikt över älven och sommarsol långt in på kvällen. Detta bidrar till att skapa en nästintill filmisk känsla, något som arkitekterna bakom Stigbergshyllan verkligen tagit vara på.

NYPRODUKTION I STIGBERGET MED SPÄNNANDE HANDLING

Stigberget har ett slags skimmer, där sommarsolen dröjer sig kvar lite extra. En scenografisk känsla som för tankarna till filmens värld. Detta blev den röda tråden i arbetet med just Stigbergshyllan. Här väljer du inte bara en fin etta, tvåa, trea, fyra eller sexa. Du väljer även den berättelse som passar dig.

TRE HUS – 187 UNIKA HEM

De tre bostadshusen pryds av burspråk och balkonger, och nås via Stigbergsliden och Kjellmansgatan. Bostäderna är från 32 till 140 kvm stora – och här finns allt från härliga ettor till luftiga fyror med separat kök, samt en sexa med fyra balkonger. Som boende får du bland annat:

  • Genomtänkta planlösningar med god förvaring.
  • Mäktig gemensam takterrass med festlokal.
  • Gemensam gård med lekytor för de små.
  • Utsiktsplats med kikare.
  • Gästlägenhet med bastu och relaxavdelning.
  • Nära till naturen och bra förbindelser.
  • Stor cykelparkering och möjlighet till bilparkering.

GEMENSAMHETSYTOR OCH EN ALLDELES SÄRSKILD UTSIKT

Högst upp i huset längs Kjellmansgatan har vi skapat en gemensam takvåning med extra allt! Utsikten här är något alldeles särskilt, och på takterrasserna kommer det att finnas kikare så du kan spana in staden. Vi har även delat upp takvåningen i två separata lokaler. I den ena blir det en stor festvåning med kök och möjlighet att duka upp för 30 personer både inne och på den stora takterrassen. Och i den andra delen blir det spaavdelning med bastu, lounge och relaxavdelning både inne och ute på den stora takterrassen, litet kök med kylmöjlighet och spabad med utsikt över staden. Det kommer dessutom finnas övernattningsrum för gäster.

 

Låter det intressant?

Ta reda på mer om lägenheterna och projektet Stigbergshyllan på Sverigehusets hemsida >>>


Säljstart Stigbergshyllan. Nyproduktion Stigberget, Göteborg