fbpx

Veidekke Änggårdsblicken Högsbo Göteborg Säljstart: 2019-11-08 9:00

Veidekke Änggårdsblicken Högsbo Göteborg Säljstart: 2019-11-08 9:00
Nyproduktion
nyproduktion göteborg, nybyggen, nybyggnation, säljstart nyproduktion

Veidekke säljstartar nu projektet Änggårdsblicken i Högsbo, beläget i ett nybyggt 10-våningshus. En fantastisk utsikt, bland andra kvaliteter – anmäl ditt intresse!

Änggårdsblicken tar form i populära Högsbo precis vid den nya Flatåsparken. Här ska vi bygga 56 Svanenmärkta bostäder nära citypuls, natur och bra kommunikationer. I ett tio våningar högt hus har du möjligheten att hitta din oas med härliga vyer mot Änggårdsbergen eller mot stan. Över 20 nya lägenhetsköpare har redan insett husets kvaliteter och geografiska drömläge – kontakta mäklaren på studs om du också är intresserad!

Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det trygga lugnet och det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Vi har precis färdigställt systerprojektet Flatås Park – tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar. Nästa hus, Änggårdsblicken blir ett tio våningar högt hus med smarta kvadratmetrar i storlekarna 1-4 rum och kök, utformade enligt vårt eget spännande stilkoncept VeidekkeId! Från de översta våningarna har du en vidunderlig utsikt över Göteborgs nejder. Huset har förstås bekvämligheter som balkonger och hiss, och dessutom tillgång till garageplatser under systerhusen samt en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne är den lummiga Flatåsparken med sköna grönytor, action- lek- och idrottsplats. Parken är förresten nyligen nominerad till det prestigefyllda arkitekturpriset Siena! En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria. Vi bygger huset helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Till projektet på Veidekkes hemsida ->