fbpx

Veidekke Hills Villastad Brf Cederbacken Mölndal Säljstart: 2019-09-27 9:00

Veidekke Hills Villastad Brf Cederbacken Mölndal Säljstart: 2019-09-27 9:00
Nyproduktion
nyproduktion göteborg, nybyggnation, nybyggen, säljstart nyproduktion

Nu säljstartar Veidekke projektet Hills Villastad i Mölndal, ett nybyggt bostadsområde med villor, radhus och lägenheter på samma plats. Något för alla – anmäl ditt intresse idag!

Hills Villastad är ett nyproducerat bostadsområde i sydvästra Mölndal som utvecklas i ett samarbete mellan Veidekke Bostad och Hills Golf & Sports Club. Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. I Hills Villastads andra område kommer rad- och parhus, villor samt lägenheter att samsas utmed mjukt böjda gator. Nyproduktion som med stil och storlek ska passa in i det natursköna landskapet i ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem. Välkommen hem till Hills, där drömmen om mer fri tid besannas på alla plan. Kika igenom bostadsväljaren nedan och hitta den lägenheten som du gillar mest. Kontakta sedan mäklaren eller kom på aviserade visningar!

Flerbostadshusen ligger högst upp i området och dess volymer med pulpettak är stilrena med lagom stora proportioner. Fasaderna i varmgrå färg med partier av cederträ smälter fint in i omgivande natur och ramar in hela bostadsområdet mot norr. Varje lägenhet har en eller flera uteplatser i rätt väderstreck med mycket sol och ljus under hela dagen. Lägenheterna högst upp har en privat terrass med fina utblickar mot de gröna omgivningarna. Här bor du i lägenhet med alla dess bekvämligheter och fördelar men har samtidigt direkt tillgång till naturen och utevistelse på ett enkelt och naturligt sätt. Under hösten säljstartar vi de första två husen som gemensamt bildar en bostadsrättsförening, Hills Villastad Cederbacken, med 32 trivsamma hem med två, tre eller fyra rum och kök. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och dina gäster ställer bilen på den närliggande gästparkeringen.

Länk till Hills Villastad Brf Cederbacken